Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3777 madde; 1 - 8 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Günaydın ,
    Paylaşımlarınız için teşekkürler sn. Tantrum.
    06.03.2023 pazartesi itibari ile işleme alınmak üzere emeklilik dilekçemi cuma günü insan kaynakları müdürlüğüne teslim ettim. Pazartesi günü son çalışma günüm olacak , bir süredir iş yeri yönetimi zihniyeti ile anlaşamıyor idim. Onlar beni istemediklerini dile getiriyorken kendilerini yormamalarını zaten emekliye ayrılacağımı ilettim. Tüm eytli kardeşlerime , abi ve ablalarıma huzurlu , sağlıklı bir yaşam diliyorum. Şimdi emekli maaşları malumunuz geçim şartları zor , alternatif getirilerden uzun vadeli olarak eregl-froto-tuprs-sise-ismen ile temettü gelirleri ve vadeli mevduattan da kısa vadeli ek gelir planlarım ile kalan ömrümü stresden uzak bir yaşam sürdürmek istiyorum.
    Syg.
     Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    Başvuralarınızı yaptıktan sonra hangi aşamada olduğunu kontrol etmek için e-devlet üzerinden "DYS" yazıp ya da "SGK Evrak Takip" yazıp kontrol edebilirsiniz.
    SM-A217F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Merhaba, kararınız hayırlı olsun, tebrik ederim. Ben de sizinle benzer durumdayım. Fakat müstakbel emekli aylığımın, şu anki maaşımın %60'ı seviyesine denk gelmesi ve dolayısıyla ciddi bir gelir kaybına uğrayacak olmam hasebiyle bir türlü hemen emeklilik için karar veremiyorum. Sizde nasıl bu oran?

Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Günaydın ,
    06.03.2023 pazartesi itibari ile işleme alınmak üzere emeklilik dilekçemi cuma günü insan kaynakları müdürlüğüne teslim ettim. Pazartesi günü son çalışma günüm olacak , bir süredir iş yeri yönetimi zihniyeti ile anlaşamıyor idim. Onlar beni istemediklerini dile getiriyorken kendilerini yormamalarını zaten emekliye ayrılacağımı ilettim. Tüm eytli kardeşlerime , abi ve ablalarıma huzurlu , sağlıklı bir yaşam diliyorum. Şimdi emekli maaşları malumunuz geçim şartları zor , alternatif getirilerden uzun vadeli olarak eregl-froto-tuprs-sise-ismen ile temettü gelirleri ve vadeli mevduattan da kısa vadeli ek gelir planlarım ile kalan ömrümü stresden uzak bir yaşam sürdürmek istiyorum.
    Syg.

Sn. Dragon benzer durumdayiz ancak temettü geliri ve vadeli mevduattan gelen gelirler ile farkı kapatıyor , hafif üzerine çıkıyorum. Ayrıca bir müddet sonra stressiz ortamda çalışmayı da planlıyorum.
     Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Merhaba, kararınız hayırlı olsun, tebrik ederim. Ben de sizinle benzer durumdayım. Fakat müstakbel emekli aylığımın, şu anki maaşımın %60'ı seviyesine denk gelmesi ve dolayısıyla ciddi bir gelir kaybına uğrayacak olmam hasebiyle bir türlü hemen emeklilik için karar veremiyorum. Sizde nasıl bu oran?

4.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Günaydın ,
    Syg.

Rica ederim. Emekliliğinizi sevdiklerinizle, sevenlerinizle huzur dolu geçirmenizi dilerim.
    Burada yazdıklarım kendi kişisel görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •