Sayfa 142/1009 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,129 - 1,136 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bir dairenin bugün itibariyle maliyeti 600.000 civarı olacaktır. Seneyenkadar enflasyonla beraber 900.000 i bulur. 100 metrekare brüt yapılacak
    2005 2006 yılında tokinin Adapazarında yaptırdığı evleri mütahitten 25000 TL ye aldığını biliyorum. Yaklaşık 45000 TL ye vadeli satıyordu. Enflasyon oranında artış. Şimdi yaklaşık 25.000 dolar olsa 500.000 Tl yi geçmez evler. Vadeli ve sabit taksitle sattıklarından fiyatı baya yukarı çekmişler. Sabit taksit daha önceki afet evlerinde de vardı bildiğim kadarıyla şimdi de aynısı zannımca. (haberlerde izledim fox tv)

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Buldunuz şamar oğladı , vurun abalıya...

Kadının konuşmasını dinledim..Ben böyle dönek siyasi nezaketten uzak Baika partiyi bölmeye açıkça cüret etmesi walla ne diyeyim bilmiyorum...

Gılıştar sen kazanamassın , ekmeği koyalım yok inceyi koyalım yok kalını koyalım...Daha kadın çok kısa zamanda susurluk millisi birisini ziyaret etmedi mi!!!!

Adamın verdiği tüm emekleri iyi niyeti ahlaktan yoksun eleştiri ile masayı kim devirip yuvaya döndü...

Kadının hamlesi ile ;
    1- CHP bölünme süreci yaşayabilir...
    2- Enkaz altında can çekişen İktidarı enkazdan kurtardı...

Böylece çadır satışı unutuldu, halka ev verecem dediler evin katılım bedeli mütahit fiyatının üzerinde , yardım dedi onu da koşula bağladı...Artık bundan sonra ne deprem ne depremzede konuşulur...Helal olsun M.A bir hamlede milletin hafızasını sildi hipnotize etti.Bu Yuvaya dön çağrısı sonrasına denk gelmesi de manidar...

Neyse bir şamar oğlanınız var vurun abalıya....
    Hep aynı terane , kadın bi de mağdur edebiyatı na başladı masadan atılmış mış mış , partisinin adamlarına bi bakın hal ve gidiş lerini inceleyin

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Hep aynı terane , kadın bi de mağdur edebiyatı na başladı masadan atılmış mış mış , partisinin adamlarına bi bakın hal ve gidiş lerini inceleyin
    Meral aplanın samimiyetsizliği cihan paçacıyı yeniden aldığı göreve atamasından belli.
    bir halt olacağı yok.

Demirele ait olduğu söylenen bir söz var

" Rüzgarsız Havada Dönen Fırıldağın Mutlaka Bir Üfleyeni vardır"

Bu günümüzü çok güzel özetliyor...

5. Erdoğan 'onlar ( muhalefet)mal derdinde biz can derdinde'
    Helal olsun sana Meral Abla!!! depremin ilk günlerinde bölgeye gidemeyen iktidara bu sözleri söyleme fırsatı verdiğin için.

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Erdoğan 'onlar ( muhalefet)mal derdinde biz can derdinde'
    Helal olsun sana Meral Abla!!! depremin ilk günlerinde bölgeye gidemeyen iktidara bu sözleri söyleme fırsatı verdiğin için.
    AKP ile anlaşmalı bir hareket...İnce ile yapamadıklarını Moommmy ile yapmaya devam ediyorlar...

Helal olsun AKP kurmaylarına , süper bir strateji ile rüzgarsız havada fırıldak çeviriyorlar

7. Death of Caesar and Brutus.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8. CHP bunlara asla taviz vermemeli bunlar mhp den türeyen bir partidir mhp nin başkanı 2ve3 sene önce herkesten cumhurbaşkaı olur rte den ölmaz diyordu şimdide adayımız rte dir diyor bunlar burdan geliyor birde adamı aşağılıyor sen kazanalazsın diyor neye dayanarak anketlere dayanarak algı için parayla anket şirketlerine oran yazdırabilirsin böyle anket yapan çok anketçi var bir defa kafadan yüzde 45 oyu var chp nin oyu en az 29ve 30 bandındadır hdp nin enaz yüzde14 15 oyu var anketkerde ya kasıtlı yapıyorlar yada kürt seçmen korkudan söyleyemiyor kimi kararsızım diyor bir kısmıda oy kullanmıyacağım diyor siyasal islamcılar kürt seçmen nufusunu biliyor zaten siyasal islamcılara oy verecekler korkmadan söyluyorlar en çok yaşlı kürt seçmen kendini korkudan gizliyor ben K Koğlunun yüzde 55 oyla seçileceğine inanıyorum iyi partiye oyverenlerde kesinlikle KK luna oy verecektir İP in bu hareketi CHP kesinlikle büyük katkı yapacaktır insanlar dik duran insanlara saygıyla sempatiyle bakarlar çekincemiz oylara sahip çıkmak siyasal islamcılar bu süreçlerde suriyeden getirdikleri şu anda uyttukları cihatcı ruh hastalarıyla canlı bomba saldırıları siyasi cinayetler gibi münferit olayları tetikçi kanatlarıyla düzenleyebilirler bu olasılıklar imkan dahilinde olabiliz yaşlı seçmen bu tür eylemlerden etkilenirler

Sayfa 142/1009 İlkİlk ... 4292132140141142143144152192242642 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •