Sayfa 912/1002 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,289 - 7,296 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Dünya devletler yada siyasi tarihinde bunun benzeri bir olay olduğunu sanmıyorum.

Devletin biri komşu devlete mesaj gönderiyor senin şu 2 adamını yanına yardımcı olarak alırsan senle ittifak yaparım diyor.
    Mesela Esad ,Hüsnü Mahalli yi istiyor.

''Dişi Truva atı yavrulaması'' diye dünya literatürüne girebilir bu olay.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    o iş kolay..önce yasal düzenleme yapılır...hem belediye başkanlığı, hem reis yardımcılığı birlikte yürütülür. bir kararnameye bakar
    evet aynen onu teklif etmiş saçma değil mi ne yapacaklar cumhurbaşkanlığı yardımcılığında apla neden kendi olmuyor temel karamollaoğluda var
    ayrıca yaptıkları protokolde şimdiki sistem iptal olacak zayıf cumhurbaşkanlığı güçlü başbakanlığa dönülecek diye bize açıklama yapmadıalr mı
    sekiz aydır bu apla ne konuştuklarından ne imzaladıklarından dışarıya ne açıkladıklarından habersiz mi
    bir halt olacağı yok.

3. Akşener gitmiyormuş Saadet'e

4. Bugün satış gelmeyecek ellam.

5. Amaç akıllı insanları siyasetten soğutmak da olabilir, batıda millet ilgilenmiyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Bugün satış gelmeyecek ellam.
    Şortta gıstırdı bizi zalım sipek, fışkırttırıp duruy
    Hamdım Piştim Yandım

Ayrıca dün erşanı aramadı mı apla gel seni cumhurbaşkanı yapacağız demedi mi. Adam kalktı ankaraya gitti bavul elde partinin kapısında bekliyor.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    evet aynen onu teklif etmiş saçma değil mi ne yapacaklar cumhurbaşkanlığı yardımcılığında apla neden kendi olmuyor temel karamollaoğluda var
    ayrıca yaptıkları protokolde şimdiki sistem iptal olacak zayıf cumhurbaşkanlığı güçlü başbakanlığa dönülecek diye bize açıklama yapmadıalr mı
    sekiz aydır bu apla ne konuştuklarından ne imzaladıklarından dışarıya ne açıkladıklarından habersiz mi
    iddiaya göre bu 418 işi çıkınca ortaya aplaya eski qanqaları var ya onlar haber göndermişler. bu iş olamaz demişler.

imamovun adaylığı durumunda seçimden bir hafta önce ipi çekilecekti deniliyor. ceza onaylanacakmış. mansur yavaş aday olursa ne olurdu belli değil.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 912/1002 İlkİlk ... 412812862902910911912913914922962 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •