Sayfa 172/1009 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 1,369 - 1,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocalara baktım Meral masaya dönünce ona yazıyorlar. Demek ki morallerini bozdu ablamın masaya dönmesi.
    Bu donusun hayirli sonuclari olmayacak diye dusunuyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Borsa KK'na selam duruyor...
    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/...geldi-42229866
    Bence bu habere durmuştur

3.  Alıntı Originally Posted by kutsi Yazıyı Oku
    3 aday arasında KK tercih eden biri olarak.. bunun tartışması bile gereksiz... akp'nin gitmesini isteyen ama soldan cekinen bir kesim var, ip'yi garantör olarak dahil etmezseniz ... birde chp'nin hdp ile yakınlaştığıni varsayalım... önceden çekimser olanlar dahi rte'ye verir
    zaten 6'lı masa yeni seçim sistemiyle 300'ü göremez, meclste hdp'ye elleri mahkum..

4. Ben KHK ile ihraç edilecektir DİB dan imam vs listesinin yapayım baya liste yapmam lazım.

Kk da aslında rasyonel olanın ip in masada olması olduğunu biliyordu.nasil ip in ersan Şen hamlesi panik bir hamley se kk nin da çok ufak partileri de sofraya davet etmeyi düşünmesi panik bir hamleyi.o da bu kaos sonucu seçimi kaybederse tüm faturanın kendisine kesileceğini biliyordu.bu seçimin faturası diğerlerine benzemez.bahcelinin sokakta yuhalandigi reisin konteynirda uzaktan bunu seyretmek zorunda kaldığı zamanlardayız.hem de oy depolari olan elbistanda.bu seferki faturanın altından kimse kalkamaz.boyle çok iyi oldu.secim garantile ndi gibi bir durum oldu

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkan bana mı yazıyın da
    kripto trol kendini bilir gelir birazdan
    bir halt olacağı yok.

7. HDP-CHP yakınlaşmasında bir sakınca görmüyorum. Benim sıkıntım KK'nın basiretsizliği.

Bu zamana kadar yüzümüzü güldürmedi. Bundan sonra güldüreceğine dair en ufak umudum yok.

O yüzden totemimi yapıyorum. KK aday olursa ilk turda oyumu başkasına veriyorum. 2. tura kalırsa o zaman bakarız duruma. İnşallah başkası kalır da sinirlerimiz gerilmez boşu boşuna

vah vah kk katılırsa oyunu başkasına verecekmiş
    bari delikanlı olda yalan konuşma
    senin oyun çok şeyindeydi kk nında
    Akp nin trolü halen yalan konuşma derdinde
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 172/1009 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272672 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz