Sayfa 991/1002 İlkİlk ... 4918919419819899909919929931001 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,921 - 7,928 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    gerçekçi olmayan saçma örnekler...ALMANYA da doktorun aldığı 4-5.000 euro...Kira, kafadan 2.000 euro.

Geriye kalan 2.000 euro ile öyle konfor yok...

Ülkemde doktor -döner-ek ödeme vs...60.000 üzeri alıyor.Hatta çok daha fazla alan yegenlerim var.

İstersen ABD-İSVEÇTE yaşayan veya bu konuda ciddi programları izle...Öyle hayat yok...Ciddi nitelikli elemensan hayat kolay ama diğerlerine hayat çok zor.

Almanya da maaşlar belirtiğin aralıkta bu doğru .
    60 bin Türkiye'de iyi para değil kusura bakma. bi araba 1 milyon ailecek oturacağın hiç bir lüksü olmayan ev 4 5 milyon.
    ABD ve İsveç çok farklı biri sosyal adaletçi biri vahşi kapitalist.
    Abd de 10 bin dolar ve üstü kazanan adam istediği her lükse erişebilir. Californiada erişemez New yorkta erişemez belki ama texas Austinde houstanda ya da ne bilin wisconsin de cayır cayır erişir.
    durum bu.
    https://www.numbeo.com/cost-of-living/
    Hayat pahalılığı alım gücü karşılaştırması için mütjiş site.

2. Elinize sağlık Sayın Yemekci.

Bence aşağıda gidecek pek bir yer yok. Sebep de yok.

Kademeli olarak yukarı olabilir. Anketler netleştikçe bankalar ayrışabilir.

Bu haftadan sonra Perşembe günleri açıklanan yabancı işlemleri dikkatle takip edilmeli bence.

Parayı takip etmek lazım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

AKP'nin, 20 yıllık iktidarı süresince DÜNYA ÇAPINDA yetiştirdiği
    1- Sanatçı
    2- Yazar...

var mı? Körler-Sağırlar birbirini ağırlar,ÜLKESİNin mümtaz İmam-Hatip okullarından çıkan entellektüel ,
    dünya çapında bir vatandaşımız varsa ben duymadım.....

4.  Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
    Yunus alarko yatırımcı toplantısında icerden aldigi bilgiyi hemen twitlemişti. o gün hisseyi tavanlamışlardı. Şu an alarkoyu baya eritmişler. Piyasaya baya yedirdiler.
    https://twitter.com/FonTakip/status/1633119734605533187

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Ya bu deveyi güdecek, ya bu diyarda kalacağız, çünkü diyarda bizim devede bizim, der ve pala ile oyuna başlarım

6. Endekste mal toplandı sanırım. Yukarı gidelim artık.

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    2-3 kitap okumalısın...Ümmette,yani MÜSLÜMANLIKTA,İSLAMCI diye bir tabir yok...müslüman var,mümin var...fasık var,vs...

Bunu azgın laikler uydurdu.Müslümana söyleyemediklerini bu şekilde kusmak için.

Uydurdukları saçma ,olmayan kelimeleri bize dayatıp bizimde bunu kullanmamızı istiyorlar...

İslama en ufak bir fırsatta BEL ALTI vuranlar İSLAMI ŞEKİLLENDİRMEYE çalışıyor..

vallahi ateistler daha dürüst...İNANMIYORUM DİYOR...Beni de o jargonlar alakadar etmiyor diyor...

ŞUNU ögrenecegiz..AKP yi yerin dibine sokun..bana ne..AMA müslüman mahallesinde DOMUZ eti satmayın...Bel altı çakmayın..

ha..siz daha iktidarın ucunu görmüşken böyle olursanız....O kesim, endişelerinde haklı derim.
    Duruşundan taviz vermeyen, bir adım ilerleme kaydetmeyenlere yobaz diyoruz..sağda, solda her cenahta yobaz var. İslamcı doğru tabir olmaz...ama dinci bir kitle var, bununla ne kastedildiği de belli...yani dini sömüren, din üzerinden para ve duygu sömüren, onun üzerinden maddi-manevi(koltuk, dini üstünlük vs) menfaat elde eden kesim.

Bu tabire göre ülkemizde dinci yok demek, dümdük yobazlıktır bence.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. NNF nin hedef portföy fonu olması, hedef portföyün hedef holding, hedef girişim sermayesi, info yatırım ile organik ilişkileri, başka halka açık firmalar ile hedef girişim vesilesiyle dolaylı ilişkileri vb benim çok hoşuma gitmeyen şeyler. Ama Yaşar ve Yunus hisse seçimi ve uzun vadecilik konusunda örnek alınacak kişiler. Özellikle Yaşar'ın hisse senedi yatırımlarıyla nereden nereye geldiğini biliyorum. İyi yatırımcı olmasa bunu başaramazdı. Tek sıkınıt pyş tarafı, o da ben pimprikli olduğum için öyle geliyor olabilir. Performans olarak başarılılar.
    reklam amacıyla söylemiyorum ama aynı aktif yönetim tarzını devam ettirirlerse Gökhan Uskuay'ın yönettiği hvz fonunun nnf den daha başarılı olacağını düşünüyorum.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 991/1002 İlkİlk ... 4918919419819899909919929931001 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •