Üsküdarın çıkışını bu sefer tutmak lazım.
Atı alanlar kaçmasın.
Üsküdarın çıkışını bu sefer tutmak lazım.
Atı alanlar kaçmasın.
Bahçelinin az once Anayasa mahkemesi ve başkanı için söylediklerini bir başkası söylesin içeriden çıkamaz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
...!!!,Bir hinlik peşinde olduğu kesin,duyumlarıma göre benim gibi oda bir genç lider peşindeymiş,acep yazdıklarımımı okuyor trolleri,o trolleri yüzünden izlendiğimide biliyorum !!!,oda biliyor açık farklan muhalefetin kazanacağını,bakalım ne hesaplar peşinde göreceğiz,karanlık güçlerlen çalıtığınıda bilen biliyor,ama ne yaparlarsa yapsınlar ellerinde patlayacak,kuzu.kuzu hesap verecekler,öyle köpeksiz köy bulup değneksiz gezmeye benzemez bu iş,sisteme göre ceza kesileceği kesin sistemden kaçış yoktur,onu yanlış yola sevk ederek gaz veriyorlar dalkavukları sadece bu.
Bahçeli: AYM terör örgütünün arka bahçesi olmuştur
Bahçeli : . HDP, Zillet'i desteklemeyip Cumhurbaşkanı Adayı çıkaracaklarsa, Anayasa Mahkemesi Başkanı bu görev için uygundur."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Az önce Bakan Kurum ile bakan Nebati yan yana deprem bölgesinde açıklama yaptılar , ikisininde ortak cümlesi “sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde “ Neden sürekli bunu söyleme gereği duyulur ki ?
Yer İmleri