Sayfa 243/1001 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

1. Üsküdarın çıkışını bu sefer tutmak lazım.
    Atı alanlar kaçmasın.

Bahçelinin az once Anayasa mahkemesi ve başkanı için söylediklerini bir başkası söylesin içeriden çıkamaz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : Sandığa sahip çıkıp , hileye hurdaya izin vermeyeceğiz
    ...!!!,Bir hinlik peşinde olduğu kesin,duyumlarıma göre benim gibi oda bir genç lider peşindeymiş,acep yazdıklarımımı okuyor trolleri,o trolleri yüzünden izlendiğimide biliyorum !!!,oda biliyor açık farklan muhalefetin kazanacağını,bakalım ne hesaplar peşinde göreceğiz,karanlık güçlerlen çalıtığınıda bilen biliyor,ama ne yaparlarsa yapsınlar ellerinde patlayacak,kuzu.kuzu hesap verecekler,öyle köpeksiz köy bulup değneksiz gezmeye benzemez bu iş,sisteme göre ceza kesileceği kesin sistemden kaçış yoktur,onu yanlış yola sevk ederek gaz veriyorlar dalkavukları sadece bu.

Bahçeli: AYM terör örgütünün arka bahçesi olmuştur

Bahçeli : . HDP, Zillet'i desteklemeyip Cumhurbaşkanı Adayı çıkaracaklarsa, Anayasa Mahkemesi Başkanı bu görev için uygundur."

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,127
    Bahçelinin az once Anayasa mahkemesi ve başkanı için söylediklerini bir başkası söylesin içeriden çıkamaz
    Zatta zamanında aynisini yaparak tanımayın benim gibi diye yasaları öyle ele geçirdi beyini alınmışların desteği ile,işimdi o beyinsizlerde uyandı.

Az önce Bakan Kurum ile bakan Nebati yan yana deprem bölgesinde açıklama yaptılar , ikisininde ortak cümlesi “sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde “ Neden sürekli bunu söyleme gereği duyulur ki ?

Az önce Bakan Kurum ile bakan Nebati yan yana deprem bölgesinde açıklama yaptılar , ikisininde ortak cümlesi “sayın cumhurbaşkanımızın liderliğinde “ Neden sürekli bunu söyleme gereği duyulur ki ?
    Bakan Nebati 2 kez söyledi

Bizim sorumluluğumuz yok. Biz emirleri yerine getiriyoruz. Tüm sorumluluk Cumhurbaşkanında anlamında söylüyorlar sanırım.

Sayfa 243/1001 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •