yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir
Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.
Staj mağdurları eylem yaptı: Adalet istiyoruz
Türkiye'nin bir çok ilinden gelen staj sigortası mağdurları Bursa'da eylem yaptı; "Adalet istiyoruz" diyen staj mağdurları, "staj ve çıraklık sigortası mağduriyeti son bulsun", "staj ve çıraklık başlangıcı SSK başlangıcı olsun" çağrısı yaptı.
https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...yoruz-7611648/
sorun bitmiyor,bitecek gibi de durmuyor.
Prime takılanlar
Bağkur sorunları
Staja takılanlar
vs
Sistem 40 yamalı pohça gibi olmuş ne dikiş tutuyor ne Eyt
Sil baştan yeni sistem kurulmalı gerçek reform şeklinde,YOk 4a,yok 4b,yok bilimum sandık ,yok memur vs.
kıymetli arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olan olursa minnettar olurum...
işe giriş tarihim 1995
halen çalışmaktayım aynı işyerinde...
8630 prim günüm var...
fakat çalıştığım şirkette 2012 yılında başlamış halen devam eden ortaklığım var..
benim eyt mde sıkıntı olur mu...teşekkürler cevaplar için...
Sube olan alana yapistirdim hesap no ve sube ismini, emin olamadim cunku sube isminden..
banka secince subeleri de getirebilirler di aslinda yani ona bagimli bir islem bu onun yerine manuel yazdirmislar... bende dedim hesap no yazayim da kesin olsun, once IBAN yazayim dedim sonra vazgectim...
ama simdi pdf ten kontrol ettigimde duzgun olarak gorunuyor bu bilgi
Esim emekli oldugunda calisirken maasinin yatigi ayni banka da baska bi hesap acmislardi bizde bekledik maas ne zaman yatacak diye sonrada MT ye soyledik maas tan haber varmi diye meger havuz atilmis maas ordan ismen hesaba cekilmis ve maas bulunmus idi..
Yani ordaki memur ole cok arastirmaci degil sak sak diye ziraat bankasinda hesap actirip maasi gonderebilirler asil olmasi gerekeni yapmiyor ordaki cok mutlu mesut memurlar bizlerde bekleyelim ki maas yatsin hesaba diye
o yuzden de bizim yapacagimiz olay su edevletten aylik hesabimiz olustugunda hesaplarimiza maas yatti mi yatmadimi bakip paramizi bulmaya calisacaz, bir kere sistem olustu mu devam zaten
Yer İmleri