Sayfa 109/1011 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 865 - 872 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by cash_is_king Yazıyı Oku
    Bu arada ABD'de de bir bankacılık krizi yok. Hele 2008'le hiç bir benzerliği yok.

Finansal mühendislik sonucu alınan katlamalı risklerden çıkan krizle ABD için küçük bile sayılabilecek bir bankanın batması kıyaslanamaz.
    Bankacılık krizi olmasa da ciddi sıkıntılar var.
    Silikon vadisindeki toplu işten çıkarmalar.
    Sonra bu batış.
    Geçen gün makale gördüm bu kadar yazılımcı tam olarak ne iş yapıyor mealinde bir yazıydı.
    Trilyon dollarlara çıkmış şirketler yeniden fiyatlanmaya başlarsa işler sıkıntıya girer

2.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Bankacılık krizi olmasa da ciddi sıkıntılar var.
    Silikon vadisindeki toplu işten çıkarmalar.
    Sonra bu batış.
    Geçen gün makale gördüm bu kadar yazılımcı tam olarak ne iş yapıyor mealinde bir yazıydı.
    Trilyon dollarlara çıkmış şirketler yeniden fiyatlanmaya başlarsa işler sıkıntıya girer
    Batan bankaların iş modelleri biraz sıkıntılı. Başkalarının girmediği işlere finansman sağlıyorlar. Arkadaşın demin gönderdiği First Republic Bank de başka hikaye. Tweeti okursanız..

Tabi FED ve FDIC sessiz kalmayacaktır. Yeni bir fon oluşturuyorlarmış. Yine paraya boğacaklar piyasayı belli ki..

Bu faiz-piyasa savaşında hep piyasa kazanıyor.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Bir insan çok fazla dürüstlükten bahsediyorsa, şüphelenmeli..

ERSAN ŞEN..
    Büyük Prof..
    Bugün seyrettiklerim ve her türlü kriminal büyük paralı suçluların avukatı olması..
    HALKBK genel Müdürü ve REZA ZARRAB'ın avukatı olması..
    5'li çetenin dosyalarının kapatılmasında .. Organizasyonda bulunması v.s..

Meral Akşener acele etmiş..
    Sonrasında nasıl biri olduğu dosyası sunulunca,vay be! demiştir...

Bende yanıldım..

Cem Küçük/Ersan Şen atışması,tiyatrodan ibaretmiş..YAzık

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Dehşet bir deprem olmuş.. Bizde piyasa likite boğulacak ve daha da artacak. Mecbursun. İkincisi bu felaketler piyasayı diri tutar.. talep patlaması olacaktir. 99 depremi sonrası endeks bir sene içinde 2 kattan fazla üstüne koymus. O zamanda sabır kur değil her ay üzerine koya koya hafif hafif yükselme eğilimi başlamış. 2001 de patlama başlamış. Grafiklerde gördüğüm. O zamanlar finansal isim yoktu mühendislik yapiyordum.
    99 deprem sonrası endeks 50 ten 180 e önce çıkmış. Daha sonra usdtry 0.5 ten 1.6 ya çıkmıştı. ( Düzeltilmiş değerler grafikte)
    Sonuçta benzerlik had safhada. Endeks seçim sonrası sıçrama yapip 17/18.000 önce görüp daha sonra doların da 60 gibi değerleri görmesi olasıdır. İki sene içinde olabilir. ( Benzerliği göre) Tabii ülke olarak çok hızlı Güney Kore gibi gelişmezsek.
    Oyun planım borsaya devam ne zamanki tıkandı sat ve altına geçerim ( döviz kurlarını oldum olası sevmem)

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu sefer sıralama değişti galiba.

Önce dolar 3.5 tan 18 e kadar çıktı, sonra borsa 1500 den 6000e geldi.

Ardından deprem oldu.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Bir insan çok fazla dürüstlükten bahsediyorsa, şüphelenmeli..

ERSAN ŞEN..
    Büyük Prof..
    Bugün seyrettiklerim ve her türlü kriminal büyük paralı suçluların avukatı olması..
    HALKBK genel Müdürü ve REZA ZARRAB'ın avukatı olması..
    5'li çetenin dosyalarının kapatılmasında .. Organizasyonda bulunması v.s..

Meral Akşener acele etmiş..
    Sonrasında nasıl biri olduğu dosyası sunulunca,vay be! demiştir...

Bende yanıldım..

Cem Küçük/Ersan Şen atışması,tiyatrodan ibaretmiş..YAzık
    Bir doktor, bu adam Adolf Hitler ben tedavi etmiyorum diyemez... Bir avukat da bu adam suçlu ben savunmam bunu diyemez çünkü avukatın yemini mahkeme karar verene kadar herkesin suçsuz olduğu kaidesi üzerine kuruludur... Ama beyinsizler anlamıyor bu basit denklemleri bile...

6. Bu dediğiniz olay bizimkilerin süper ekonomi bilgisinden gerçekleşti biraz da katakulli vardı. Deprem sonrası için benim senaryo. Dolar aslında dandik bir para birimi fakat biz daha da dandik yönetiliyoruz. Değerli dolar değersiz dolar tartışması da şu bir iki senede kapanmıştır artık. Enflasyon en berbatı. Sarmala girdi mi çok zor toparlaması. Yine marketten geldim aman aman .
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Bu sefer sıralama değişti galiba.

Önce dolar 3.5 tan 18 e kadar çıktı, sonra borsa 1500 den 6000e geldi.

Ardından deprem oldu.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Bir doktor, bu adam Adolf Hitler ben tedavi etmiyorum diyemez... Bir avukat da bu adam suçlu ben savunmam bunu diyemez çünkü avukatın yemini mahkeme karar verene kadar herkesin suçsuz olduğu kaidesi üzerine kuruludur... Ama beyinsizler anlamıyor bu basit denklemleri bile...
    Suçludur, savunmuyorum diyebilir.

Avukatlık doktorluk gibi değil.

Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Ben savunmam diyebilir. Baronun atadığı avukat değilki. Adama geliyor diyorlarki sana 2 milyon beni savun. Oda paranın yüzü sıcaktır Ben vicdanen sizi savunamam diyemiyor. Ersan şen tv de güzel konuşuyor uygulamada deniz fenerinden bu yana ilkesiz bir şekilde paralı kişileri savunuyor. Tıpkı şunanda kıbrısta elçilik yapan zat gibi
    Ersan şenin dediğini yapacaksın. yaptığını yapmayacaksın. Son 10 yıldaki tüm paralı davaların avukatı bu 2 zattır.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 109/1011 İlkİlk ... 95999107108109110111119159209609 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •