Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
Depremden sonra foruma pek takılmıyorum ama bugün biraz bakayım dedim bu yazıyı gördüm elinize sağlık.

Alıntı yapalım öne alınsın.

Şunu da ekleyeyim, çok şükür ne konut yatırımcısıyız ne de konut ihtiyacımız var.

Yalnız 1 dairemiz eski ve kirada, üşenmedim, aradım şurayı yıkalım müteahhite verelim diye uğraştım yöneticiye ısrar ettim. Depremde çok üzüldük ne gelse elimizden yardıma gayret ettik, tekrarı olmasın diye de uğraşalım istedim.

Anladım ki insanlar gerçekten kafayı yemiş. Ben iyi niyetle 4+1 daire 2+1 e bile düşse yapalım derken ben para vermem diyenler mi ararsınız kat isteyenler mi otopark isteyenler mi para isteyenler mi. Hepsinin hali vakti yerinde. Evin yeri güzel yenilense para yapar. Verecekleri para ya sıfır ya çok cüzi ama ona bile kesinlikle razı gelmiyorlar rant elde edemeyince bu işlere girmiyorlar insan hayatı daha değersiz geliyor. Yazıklar olsun. Satsan bir türlü. Bizim dandik apartman böyleyse 20 milyonluk İstanbul nasıl olacak? Allah yardımcımız olsun...
hocam bu konuda gerçekten öyle fantastik örnekler var ki insanın ağzı açık kalıyor.

ki bahsettiğiniz örnekler öyle hülo çomar tayfadan falan da değil, oralar tam leş.

çok yakın bir arkadaşım taşınma kararı aldığını açıkladı, çocukları olduğu için kayınpederin apartmanına taşınmıştı adam test vs yaptırmıyormuş kendinin ve kızının yaşadığı binaya.

bahsettiğimiz kişi amerika da okumuş ve ülkenin top şirketlerinde finans direktörlüğü yapmış biri