Sayfa 990/1001 İlkİlk ... 4908909409809889899909919921000 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 7,913 - 7,920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VII

1. Zoltan pozsar çalışanın olsun git bat..
    Kıravatlı isviçre maymunları..
    Memento mori

2.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Olmaz ama böyle , derhal faiz indirmeye başlasınlar 1 seneye 500 olur

3. Seçimlerden önce bu kitabı mutlaka okuyun. Oy vermeyi düşündüğünüz siyasetçilere bu konularda sorular sorun. Hangi partiye oy verecekseniz verin farketmez, ama oy vereceğiniz siyasetçiler, bu konularda neler yapmayı düşünüyor nasıl çözümler üretiyor iyice anlayın.

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları - PDF formatında.

https://online.fliphtml5.com/agqzl/fmjf/#p=1

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    BBVA -10%
    GARAN +0.46%

ytd
    dostum sen borsadan anlamıyon sanırım

kıyamet kopmuş zaten türkiye de bankalar 1-2 fk tarihinde görülmedi ve 50-60 milyar kar ettiler .

garanın ölüsü 2,5-3 dolardır her zaman ,

A dan Z ye her şey uçtu tek ucuz borsa kaldı.ve en ucuzlarıda bankalar kaldı.

buralardan toplayanlar parasını yüzde % 70-100 değer katacaktır 3-5 ay içinde belkide 2-3 ay içinde .

birde temettüleri var oda ayrı ..

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu 12-13 prim alanlar herhalde 1 -2 milyon doları olanlar..ben bugün 50 bin dolar için sordum deniz bank ,625 dolar garanti bankası 630 dolar prim veririm dedi 3 aylık ..o da yüzde 5 e denk geliyor
    Denizbnk 100K ya net 3 aylık 3K (yıllık bürüt mevduat eşleniği %15 olup net %12 ye denk) veriyordu sonra durdu tekrar başladı şu an alt limit 250K, prim vade sonu.
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

6. Kitap Değerlendirmesi: Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları
    Fatih Altuğ
    Giresun Üniversitesi, Fen-Edebiyat Fakültesi, Coğrafya Bölümü, Giresun.

https://dergipark.org.tr/tr/download...le-file/690614

Seçimi kim kazanırsa kazansın eğer beşikten mezara yerli malı kullanımı özendirilmezse ve en tepeden başlayarak aşağıya doğru tasarruf tedbirleri uygulanmazsa ekonomik durum düzelmez.

Yabancılar bize borç verip AVM yaptırdılar, her yerde yabancı ürünler satılıyor.

Yabancılar bize borç verip, ithal sporcu transfer ettirdiler.

Yabancılar bize borç verip, ithal lüks araba lüks çanta lüks giyim lüks ayakkabı aldırdılar.

Yabancılar bize borç verip, ithal beyaz eşya televizyon bilgisayar telefon yazılım aldırdılar.

Sonuç ne oldu? Hak etmediğimiz bir lüksü borç alıp ithalat yaparak yaşıyor olduk. Denk bütçe yapamadık. Gelirimiz giderimizi karşılamadı.

Eskiler bu tür bir problem karşısında ne yapmışlar?

https://m.haberturk.com/yerli-mali-h...leri-3546767/4

YERLİ MALI HAFTASININ AMACI NEDİR?

Tutumun önemini kavratmak.

Küçük yaştan tutumlu olma alışkanlığı kazandırmak.

Yatırımın anlam ve önemini kavratmak.

Tüketim-yatırım ilişkisini açıklamak.

Tüketimde tutumu, tüketimden çok yatırım yapmayı teşfik etmek. Herkesi yatırıma yöneltmek.

Türk mallarını tanıtmak. Yerli malı kullanmanın faydalarını açıklamak. Herkesi yerli malı kullanmaya teşvik ederek yurt ekonomisine katkıda bulunmayı sağlamak.

Sağlıklı, mutlu insanları ile kalkınmış Türkiye yaratmayı görev olarak ilan etmek. Gelecek kuşaklara kalkınmış bir Türkiye bırakmak. Bu güzel yurtta, genç neslin sorumlu ve şerefli yerini almasını sağlamak.

Alıntı Originally Posted by kastirsef Yazıyı Oku
    Seçimlerden önce bu kitabı mutlaka okuyun. Oy vermeyi düşündüğünüz siyasetçilere bu konularda sorular sorun. Hangi partiye oy verecekseniz verin farketmez, ama oy vereceğiniz siyasetçiler, bu konularda neler yapmayı düşünüyor nasıl çözümler üretiyor iyice anlayın.

Bir Ekonomik Tetikçinin İtirafları - PDF formatında.

https://online.fliphtml5.com/agqzl/fmjf/#p=1

7.  Alıntı Originally Posted by Secoli Yazıyı Oku
    dostum sen borsadan anlamıyon sanırım

kıyamet kopmuş zaten türkiye de bankalar 1-2 fk tarihinde görülmedi ve 50-60 milyar kar ettiler .

garanın ölüsü 2,5-3 dolardır her zaman ,

A dan Z ye her şey uçtu tek ucuz borsa kaldı.ve en ucuzlarıda bankalar kaldı.

buralardan toplayanlar parasını yüzde % 70-100 değer katacaktır 3-5 ay içinde belkide 2-3 ay içinde .

birde temettüleri var oda ayrı ..
    İleriki dönem bankalar açısından çok kötü.Borsa yıllardır ucuz sebebi talep olmayan şey ucuzlar.Sen yinede borsaya tüm paranı bankalara yatırmadan devam et.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by Mombasa kampala Yazıyı Oku
    Credit Suisse, İsviçre Merkez Bankası'ndan yardım talep etti

ABD'de büyük bankaların arka arkaya batması dünya gündemine oturdu. Yeni bankalar için iflas korkusu yaşanırken iflas endişeleriyle adından sıkça söz ettiren Credit Suisse, iddialara göre İsviçre Merkez Bankası'ndan yardım talep etti.

Financal Times tarafından yapılan bir habere göre, Silicon Valley Bank'ın iflasının ardından ismi sıkça başka bir iflas korkusu ile anılan Credit Suisse, İsviçre Merkez Bankası'na 'halka açık' bir destek çağrısında bulundu.

Konu hakkında değerlendirmede bulunan varlık yönetim şirketi Opimas'ın kurucusu Octavio Marenzi, "İsviçre Merkez Bankası'nın müdahale etmesi ve bir cankurtaran halatı sağlaması kaçınılmaz görünüyor, İsviçre Ulusal Bankası ve İsviçre hükümeti, Credit Suisse'in başarısızlığının ve hatta mevduat sahiplerinin herhangi bir zararının İsviçre'nin bir finans merkezi olarak itibarını zedeleyeceğinin tamamen farkındadır." dedi.

Suudi Ulusal Bankası'ndan yardım gelmeyecek

Reuters'in haberine göre ise , Credit Suisse'in en büyük yatırımcısı olan Suudi Ulusal Bankası, İsviçre bankasına daha fazla mali yardım sağlayamayacağını söyledi.

Suudi Ulusal Bankası (SNB) Başkanı Ammar Al Khudairy Reuters'a verdiği bir demeçte "Bankaya daha fazla destek sağlayamayız çünkü eğer bunu gerçekleştirirsek bankadaki payımız 10'un üzerine çıkacak ve bu düzenlemeler sebebiyle yapabileceğimiz bir şey değil. Bu bir düzenleme sorunudur."

* Şahap başkandan taktik istesinler halleder reyis
    Yaw aga ne düşünüyorsunuz buradaki patronlar gibi yapıştırın bedelliyi geçin zaten düşmüş hisseniz.

Sayfa 990/1001 İlkİlk ... 4908909409809889899909919921000 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •