Originally Posted by
Desidero74
Selim Hocam ve sizin cevabınızı da görünce bir şeyler söylemek istedim ,
Ben şahsen çok sahibi olup acılarla geçen bir zaman yerine az la yetinip mutlu iyi zaman geçirmiş olmayı tercih ederim.
İyi zamanin bedeli " çok " oysa, kazanilarak elde edilen" çok " bile olsa iyi zamanin " çok " olanını alamıyor çünkü zamanınızı zaten " aza " satmış oluyorsunuz .
Bazı acılar olgunluk getiri ama herşeyini toprak altında bırakan biri için olgunluk mu dalga dalga vuran katlanılmaz acılar mi bırakır , mesela çocuğunun istediği oyuncağı almamış ertelemis bir baba çocuğunun kaybı ile birlikte sürekli , keşke o oyuncağı alsaydim vb mi der .
Bu forumdaki herkese hürmetler ederim.
Sn.Desidero74 yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız, fakat Selim hocamın kastı yaşanan deprem sonrası ortaya çıkan acı tablo ve şuan yaşadığımız antidemokratik ortamda fikirlerini bile paylaşamanın vermiş olduğu acıyı kastedmiş sanırım, bende buna binaen başımıza gelen kötü ve acı veren olaylardan kaçınamasak bile bunlar bizi zaman içinde biz yapan şeylerdir mealinde yazdım, tabiki hep mutlu ve huzurlu olmak arzumuz ama hayat sadece mutluluklardan ibaret değil el mecbur acıyı ve çaresizliği de göğüsleyip yaşamaya ve mücadele etmeye devam ediyoruz,
Cümleten hayırlı cumalar
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri