Sayfa 791/1044 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1.  Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Selim hocam sizin imzanızda yazan ....acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir... İşte o geçmiş asla geçmemeli bence çünkü o geçmiş beni ben yapan şeylerdir, yaşanmamış yada yaşamamış olmayı dilediğim şeyler bile beni bugünkü ben yapan şeylerdir aslında, belki o acılar geçmişimde olmasa belki bugünkü bende hep eksik olurdum, bir çok olay ve duygu yaşanırken acı verse bile, bize mutlaka bir şeyler katıyor, ama kimine sivrisinek saz oluyor kimine de sazı .oksalar az geliyor, onlara da yapacak bir şey, Allahtan bulsunlar...
    Selim Hocam ve sizin cevabınızı da görünce bir şeyler söylemek istedim ,

Ben şahsen çok sahibi olup acılarla geçen bir zaman yerine az la yetinip mutlu iyi zaman geçirmiş olmayı tercih ederim.

İyi zamanin bedeli " çok " oysa, kazanilarak elde edilen" çok " bile olsa iyi zamanin " çok " olanını alamıyor çünkü zamanınızı zaten " aza " satmış oluyorsunuz .

Bazı acılar olgunluk getiri ama herşeyini toprak altında bırakan biri için olgunluk mu dalga dalga vuran katlanılmaz acılar mi bırakır , mesela çocuğunun istediği oyuncağı almamış ertelemis bir baba çocuğunun kaybı ile birlikte sürekli , keşke o oyuncağı alsaydim vb mi der .

Bu forumdaki herkese hürmetler ederim.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

1 Mart 2023 tarihinden şu ana kadar olan NetLOT grafiğimiz aşağıdaki gibi şekillendi...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

AKD grafiği ile ilgili çalışmamı çok şükür az önce tamamladım...

Şimdi sırada Takas ve AKD grafiklerini birleştirme işlemine geçiyorum. Bu biraz zaman alabilir. Önce kafamda tam olarak oturtup, daha sonra kodlamaya başlayacağım. Tüm aşamalarda yine sizlerle paylaşım yaparak, istişare edeceğim inşaAllah...

Gerek özelden olsun, gerekse buradan düşüncelerini paylaşanlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...

AKD ve Takas isteğiniz olursa, çekinmeden isteyebilirsiniz...

4. Gelen gidene aratır derler ama aratsın razıyım.Sayın T/A eğer ki el değişimi oluyorsa yeni tahtacı tabiri caizse şimdikinden daha beceriksiz olamaz diye düşünüyorum )

Aklıma yeni gelen bir fikri de hemen uygulayarak paylaşıyorum:

Mart ayında oluşan maliyetlere göre bir sıralama yaptığımız zaman AKD grafiğimiz aşağıdaki gibi görünecektir...

NOT: Parantez içi değerler maliyettir...

Son düzenleme : T/A; 17-03-2023 saat: 12:53.

Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    Gelen gidene aratır derler ama aratsın razıyım.Sayın T/A eğer ki el değişimi oluyorsa yeni tahtacı tabiri caizse şimdikinden daha beceriksiz olamaz diye düşünüyorum )
    İnşaAllah hakkımızda kazançlı olur...

7.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Selim Hocam ve sizin cevabınızı da görünce bir şeyler söylemek istedim ,

Ben şahsen çok sahibi olup acılarla geçen bir zaman yerine az la yetinip mutlu iyi zaman geçirmiş olmayı tercih ederim.

İyi zamanin bedeli " çok " oysa, kazanilarak elde edilen" çok " bile olsa iyi zamanin " çok " olanını alamıyor çünkü zamanınızı zaten " aza " satmış oluyorsunuz .

Bazı acılar olgunluk getiri ama herşeyini toprak altında bırakan biri için olgunluk mu dalga dalga vuran katlanılmaz acılar mi bırakır , mesela çocuğunun istediği oyuncağı almamış ertelemis bir baba çocuğunun kaybı ile birlikte sürekli , keşke o oyuncağı alsaydim vb mi der .

Bu forumdaki herkese hürmetler ederim.
    Sn.Desidero74 yazdıklarınızda sonuna kadar haklısınız, fakat Selim hocamın kastı yaşanan deprem sonrası ortaya çıkan acı tablo ve şuan yaşadığımız antidemokratik ortamda fikirlerini bile paylaşamanın vermiş olduğu acıyı kastedmiş sanırım, bende buna binaen başımıza gelen kötü ve acı veren olaylardan kaçınamasak bile bunlar bizi zaman içinde biz yapan şeylerdir mealinde yazdım, tabiki hep mutlu ve huzurlu olmak arzumuz ama hayat sadece mutluluklardan ibaret değil el mecbur acıyı ve çaresizliği de göğüsleyip yaşamaya ve mücadele etmeye devam ediyoruz,

Cümleten hayırlı cumalar
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

PKART...

Gün sonu AKD grafikleri...

Sayfa 791/1044 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •