Sayfa 121/177 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon
Arama sonucu : 1414 madde; 961 - 968 arası.

Konu: ARCLK - Arçelik A.Ş.

1. kelebekx cevabınız için teşekkürler. karahalil paylaştığınız genel kurul tutanağına bakmıştım. bilgi veriyor fakat soru cevap kısmı ve konuşmalar olmadığından toplantının içeriğini ve havasını tam yansıtmıyor.
    temettü konusuna gelince madem bahane vardı neden en başta iki taksit önerildi şimdiye kadar hiç yapılmamış bir şey. onu da 4 gün kala iptal ediyorlar. yabancı bir ortak olsaydı örneğin froto toaso gibi alınan bu karar son anda değişir miydi? hiç sanmıyorum. temettü çok bir şey değil ama önemli olan sistemli olmak. bence uv yatırım yapanlar bunlara dikkat eder . geri alımda uzun zamandır sessiz.
    neyse şimdilik tekkeyi beklemeye devam çorbayı içip içemeyeceğimizi zaman gösterecek..
    yatırım tavsiyesi değildir

2.  Alıntı Originally Posted by wasdreel Yazıyı Oku
    kelebekx cevabınız için teşekkürler. karahalil paylaştığınız genel kurul tutanağına bakmıştım. bilgi veriyor fakat soru cevap kısmı ve konuşmalar olmadığından toplantının içeriğini ve havasını tam yansıtmıyor.
    temettü konusuna gelince madem bahane vardı neden en başta iki taksit önerildi şimdiye kadar hiç yapılmamış bir şey. onu da 4 gün kala iptal ediyorlar. yabancı bir ortak olsaydı örneğin froto toaso gibi alınan bu karar son anda değişir miydi? hiç sanmıyorum. temettü çok bir şey değil ama önemli olan sistemli olmak. bence uv yatırım yapanlar bunlara dikkat eder . geri alımda uzun zamandır sessiz.
    neyse şimdilik tekkeyi beklemeye devam çorbayı içip içemeyeceğimizi zaman gösterecek..
    Geri alım bitti. 7X'lerden almayan şimdi 1XX'lerden hiç almaz.

Geri alım bi projeydi. İşlevi de açıklanmayan bir yabancı satışını karşılamaktı. O geri alım olmasaydı, citinin o mal çıkışında kağıt toz duman olur, prestiji falan kalmazdı, hallaç pamuğu gibi misali. Muhtemelen de kısa bir süre içinde gelmiş geçmiş en büyük yabancı çıkışını yaşardı.

3. O nasıl karanlık odaydı öyle 1 lira aşagıdan kapadı

4. Eskiden az da olsa arçelik vardı.
    Arçelik e yabancı ortak lazım.
    Global kar marjını kaldırmadan yukarı arçelik hak ettiği yere ulaşamaz.
    Ytd syg

113.60 desteğini 113.80 olarak test etmiş ve alım için büyük bir fırsat kaçmış.. Geçti Borun pazarı, sür eşeğini Niğde ye dersek. Niğde 108.50 seviyesınde.. bu desteğe eşekle gidilmez.. ama bir at daha hızlı olabilir.. bu at 121.78 veya 122.90 ( biraz zor olmakla birlıkte ihtimal dahilinde olan 125.00 seviyesine gidip oradan dönüp) 116.80 seviyesini kırar ise 108.50. seviyesine gidebilir.. palaya sordum, senaryo nasıl diye.. bana ''ölme eşşeğim ölme '' dedi..

not niğde için 116.80 ve 115.80 destekleri yakın takipte olmalı..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

121.78 direnci 122.10 olarak görüldü.. devam edip 125.00 ve üzeri kapanışiar gelirse yukardaki senaryo çöp olur.. 119.10 altında aktif durumunu sürdürür ve 116.80 ve 115.80 destekleri yakın takıp edilir..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

pembe 116.80..üstüne çık otur desem oturmazsın, altında kal desem kalmasının..ağam senin pembe ile ne derdin var..

pazartesi - salı eline sopayı alan xu100 e gelebilir.. bu yüzden dikkatli olmakta yarar var.. eğer kavga çıkarsa 4600 4585 aralığında sopa yiyen çok olur.. aman dikkat...

Sayfa 121/177 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •