arclk dün % +9,5 bugün: % - 6,8 ??? neden![]()
arclk dün % +9,5 bugün: % - 6,8 ??? neden![]()
yatýrým tavsiyesi deðildir
Arclk bu hafta senin
Önümüzdeki hafta yazacaktým yanlýþ yazmýþým, dalga geçince noldu kaaamil
2023 ün yarýsýný geride býraktýk arclk geçen yýlý 112 tl -- 5,95 $ -- seviyesinde kapatmýþtý . yýl içinde en çok 146 tl -- 7,68 $-- ý görmüþ. þu anda kapanýþ 130 tl -- 4,94 $-- (2021 i ise 3,68 $ kapatmýþ)
6 ayýn sonucu hisse baþý 1 dolar ekside. zirvesine göre de 2,7 dolar geride
sene sonuna daha 6 ay var bekleyelim. görelim. sonra 2024 sonunda daha sonra 2025 sonunda daha sonra 2026 sonunda daha sonra 2027 sonunda ....... 2030 sonunda kýyaslarýz
deðerlerde hata olabilir sorumluluk kabul etmem![]()
en düþük deðeri unutmuþuz. geçtiðimiz 6 altý ayda en düþük 84 tl -- 4,19$ -- ý görmüþ.
2023 te gördüðü fiyat aralýðý 84 -- 146 tl 4,2--7,68 $ hey maþallah neredeyse yarý yarýya![]()
ARCLK Arçelik, Ýstanbul Beylikdüzü’nde 10mnEUR yatýrým ile yapay zeka desteði ile üretilecek yüksek kaliteli güneþ paneli üretim tesisi kurdu. Tesis, yýllýk 550 bin panel üretim kapasitesine sahip olup yýlýn ikinci yarýsýnda kapasitenin 1 milyonun üzerine çýkarýlmasý hedeflenmektedir. Yatýrýmýn, uzun vadede finansallarý destekleyeceðini düþünüyoruz.
tüm arçelik bayileri güneþ enerjisi paneli satacak dersek, güneþ panelinde ülkenin en iyi satýþýný ve kurulum için uygun pozisyonda olduðunu gösteriyor. insanlarda evlerinin çatýlarýna kurulum yapmaya baþlayacaktýr.avrupa da amerikada yapýyorlar. özellikle prefabrik evlerde ihtitaçlarý karþýlýyor.
arcelik uzun vadede çok gider. bu fiyatlar bedava.dolar bazlý grafiðine baktýnýzda göreceksiniz.
Burada insanlar boþ konuþur, yalan konuþur. buna göre yatýrým yapýlmaz.biri hisseye girerse, biri çýkar .benim fikirlerim size tavsiye deðildir.laf salatasýdýr.
Bir milyon güneþ paneli ne anlama geliyor? Örneðin Alfas'la cwene ile karþýlaþtýðýnda hacimsel olarak ne ifade ediyor? Konuyla alakasý olan arkadaþlar yorumlayabilir mi?
Yer Ýmleri