Şişmeyen bir şey bulunamıyorsa o Zaman nakitde beklemek en doğrusu. Ancak mevduatın şişkinliği keseye zarar getirmez ..Oray'a dalabilirsin yatırım için... Bir yol varmış demek ki.
Şişmeyen bir şey bulunamıyorsa o Zaman nakitde beklemek en doğrusu. Ancak mevduatın şişkinliği keseye zarar getirmez ..Oray'a dalabilirsin yatırım için... Bir yol varmış demek ki.
3.52 leri bugün görür müyüz acaba..
peahh
ZAR şelale oldu..
Bizde biraz gecikme ile takip edebiliriz..
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Merhabalar. Egitim ile ilgili bir konu actim. Tecrubelerini paylasmak ve bu tecrubelerden faydalanmak isteyen forumdaslari basliga davet ediyorum.
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=8784
Saygilarimla.
Piyasa Öncesi İşlem Platformu (PÖİP), halka açık ortaklık statüsünde bulunan, ancak payları Borsada işlem görmeyen ortaklıkların paylarının Borsa İstanbul A.Ş. tarafından belirlenecek Platformda işlem görmesi için oluşturulmuştur.
Paylarının Platformda işlem görmesi için başvuruda bulunacak halka açık statüdeki ortaklıklar, Borsaya yapılacak başvurudan önce, esas sözleşmelerinde işlem görecek payların devir ve tedavülünü kısıtlayıcı ve pay sahibinin haklarını kullanmasına engel teşkil edici hüküm bulunması durumunda öncelikle Kurul nezdinde gerekli ana sözleşme değişikliklerini yerine getirirler.
Peki size göre ne zaman tam olarak halka açılacak bu şirket bilginiz var mı?
PD 344 Milyon TL
Sermayesi 131.5 milyon
Son Dönem Net Kar 53 Milyon
Bir yıl içinde de 1.90 ile 3.050 arasında gidip gelmiş.
Bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine...
O kadar emin olma..
Bende sonbahar diyodum nisan mayıs haziran larda ama şimdi herkes demeye başlamış..
Beğenmiyorum..Herkes belli bir tarihde bişiler bekliyor o iş KESİN olmaz.Bu kadar net ve açık..
Gidemiyor..
Deli Sermaye akışı var bizim gibi ülkelere..MXN RUB BRL biraz başını kaldırsın fırsat biliyorlar..
Aylık MACD kesişme noktasında , haftalık sıfır noktasına geldi idi..
Hali ile 3.50 den tepki geldi ama yön değişmemiş belli oldu..
3.50 leri torpido gibi delip geçebilir..3.30 lara doğru..
Al sana eylülde dolar derler..
Hava durumlarında hatırlar mısınız bilmem güneyden kırmızı turuncu sarı sıcak hava dalgası gelir idi grafiklerde..
Kuvvetlendikçe kızarır idi..
Doların durumuda bu..
Uluslar arası risk iştahı arttıkça alacak bişi kalmayınca artık bizim gibi ülkere bile deli para girişi oluyor...Zaten zurnanın son deliğiyiz bakma..aylık 1-2 Milyar dolar geldi mi bile bu durum oluyor..
Bırak 30-40 Milyar doları..
En uçta olduğumuz için de gel-git lerimiz çok yüksek frekans da..
Çok sarsılıyoruz..
Borsa yüzde 30 düşüyor oradan yüzde 50 yükseliyor
dolar yüzde 30 çıkıyor oradan yüzde 10 düşüyor..
Geriye kendi ayağımıza sıkma durumları kalıyor..
Aslında o işler de danışıklı dövüş..
Ne zaman POIP'ten cikar bilmiyorum.
Ancak, eger bir hissenin, yillik getirisi, yillik enflasyonun ustundeyse, POIP, ky'nin lehine calisir.
POIP, o hissenin son derece defansif olmasini sagliyor.
Kaldiki, bu hissenin 444 Milyon oz-kaynaginin 200 Milyonu Gecmis Yil Karlarinda oturuyor.
2.60'a aldiginizda, eger 30 kurus kar payi verirse return %12 oluyor.
Benim ortalama maaliyetim 2.18, benim returnum, %14 olacak.
Son yonetim kurulu toplantisina katildim.
2017 yili icin, BASCM yili olacak ifadelerini duydum.
Kapasite artirmak icin yatirimlari tamamlamislar, bu yil 2C2017 de, yuksek kar aciklamalarini bekliyorum.
Sirket Fransizlarin, 2017 yili 50.yillari.
KONYA'da onlarin.
Yer İmleri