Sayfa 256/587 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon
Arama sonucu : 4689 madde; 2,041 - 2,048 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Sanırım tcell , bilançoyu iyi bekliyorlar zaten iletişim endeksini de tcell tutuyor yoksa ttkom pert..
    Tcell, beklenti üstü kar post etmiş. Aynı sektörde hatta alt yapıda neredeyse tekel olan telekom un da bir gün böyle bilançolar göndermesini umalım ama onun için öncelikle liyakatlı kadrolar tarafından yönetilmesi gerekiyor ..

#TCELL 2022 4.Ç Bilanço

5,996 Milyar tl. Çey.Kâr
    11,053 Milyar tl. Yıl.Kâr
    PD/DD : 2,40
    F/K : 6,7
    HBK : 5,02 TL

2. Tahtacısı var mı yok mu bilemedim ama bir tepki yükselişi yapıp 20 tl üstü alanlara dahi bir kaçış fırsatı vermedi...

3. 1 haziran 2011 de ttkom 532 cent
    1 agustos 2018 ttkom 52 cent
    1 temmuz 2022 ttkom 49 cent
    20 mart 2023 ttkom 92 cent .... hey gidi günler ..... yatırım tavsiyesi değildir

4. Aylardır neyi bekliyorsunuz imtiyaz uzatımı için???
    Milletin elindeki üç beş lota mı diktiniz gözünüzü???
    Neden geri alım açıklıyorsunuzda tek lot almıyorsunuz???

5. Anlaşıldıki bunlar seçimi kaybetmek için ellerinden geleni yapacak. Varlık fonu alım açıklıyor,şirket alım açıklıyor ve tek lot almıyor.gidip fon kendi şirketleri varken başka hisseleri alıyor.???neden . Birilerinin mal çıkmasını mı sağlıyorsunuz???
    İmtiyaz neden ücretsiz uzatılmıyor??? Şirketin kasasındaki parayı, şirketin borcu varken nasıl bağışlarsın??? Şirket zararına amme hizmeti verecekse neden borsaya açıyorsunuz. Milletimi soyuyorsunuz. Alınan maaşların , ihalelerin hesapları sorulacak.
    Böyle dik kafanızla gidin bakalım seçimede görelim ne olacak... Barajı bile zor geçerler bu kafayla... Refaha bide kırmızı çizgimiz var diyorlar.halk çizecek kırmızı çizgiyi üstünüze...😡😡😡

6.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Anlaşıldıki bunlar seçimi kaybetmek için ellerinden geleni yapacak. Varlık fonu alım açıklıyor,şirket alım açıklıyor ve tek lot almıyor.gidip fon kendi şirketleri varken başka hisseleri alıyor.???neden . Birilerinin mal çıkmasını mı sağlıyorsunuz???
    İmtiyaz neden ücretsiz uzatılmıyor??? Şirketin kasasındaki parayı, şirketin borcu varken nasıl bağışlarsın??? Şirket zararına amme hizmeti verecekse neden borsaya açıyorsunuz. Milletimi soyuyorsunuz. Alınan maaşların , ihalelerin hesapları sorulacak.
    Böyle dik kafanızla gidin bakalım seçimede görelim ne olacak... Barajı bile zor geçerler bu kafayla... Refaha bide kırmızı çizgimiz var diyorlar.halk çizecek kırmızı çizgiyi üstünüze...😡😡😡
    Kabus görmüşsünüzdür, bir su içip kendinize gelin.

7. İmtiyaz, lisans olayına hissenin içinden geçtiler, çok kişiyi bu haberle hisseye çektiler..

8.  Alıntı Originally Posted by HAYMATLAS Yazıyı Oku
    Kabus görmüşsünüzdür, bir su içip kendinize gelin.
    Malesef bu iktidar devam etsin istemiyorum ama muhalefet gelsin hiç istemiyorum. Kanseri gösterip kansere mahkum ediyorlar millleti. Bi iktidara bi muhalefete bakıyorum ve derin bi ahh çekiyorum. Al birini vur öbürüne...

Sayfa 256/587 İlkİlk ... 156206246254255256257258266306356 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •