Originally Posted by ABKA ben dayanamadım azıcık short açtım...heran kapatabilirim.. Sen kapatırsın, bu işten anlayan kapatmaz...
Originally Posted by Ohac Metin68 ayıysa ben kutup ayısıyım... Ve keyfim yerinde... Dikkat edin... Fazla keyifliyim... Çok kelle gidecek... bu mesajı 5470 te yazdın...KELLE GİDECEK..METİNDEN kutup AYIYIM VS...ne demek?
Originally Posted by Ohac Sen kapatırsın, bu işten anlayan kapatmaz... ben kapattım...20 puan gece gece ..yarın pazar alış verişi çıktı.. zaten haftalık puana ulaşılmıştı..öylesine oldu..çosunca dayanamadım..
Originally Posted by ABKA bu mesajı 5470 te yazdın...KELLE GİDECEK..METİNDEN kutup AYIYIM VS...ne demek? Fed için yazdım, metin i Wall street e davet ettim... Kafan almıyor senin Sen okuma beni, kafası basanlar okusun sadece...
Originally Posted by *Bozkurt Akşam seansında 5604 görmüş, tepeyi işaretleyek mi dayucuğum Yeğenim anlarsın ya. ...suz kalırsan bir telefonun kadar yakınım.
Originally Posted by Ohac Fed için yazdım, metin i Wall street e davet ettim... Kafan almıyor senin Sen okuma beni, kafası basanlar okusun sadece... Çevir kazı yanmasın.
Mesajlarım bariz... Lafım meclisten dışarı aptal olmayan herkesin beni çok iyi anladığına eminim...
Originally Posted by ABKA ben dayanamadım azıcık short açtım...heran kapatabilirim.. Genelde akşam seansı sert alınca ertesiki gün almıyor pala Bu arada fırsatı hiç kaçırmıyon abka tebrikler, iyi yerden furmuşun levyeyi
Hamdım Piştim Yandım
Forum Rules
Yer İmleri