Sayfa 382/1011 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,049 - 3,056 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. Aristonun imzasını okuyun.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    27 yıllık öğretmen emekli maaşı 12500-13.000

ama en düşük emekli maaşı 7500

Adil olmayan bir düzenleme..
    sizce nasıl bir oranlama olmalı
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Poweldan sonra altını alıp dowa çakmışlar. Demek ki yeni sorunlu bankalar bekliyorlar. Ya da benim hüsnü kuruntumdur.
    Faiz artışı olmasına rağmen altını almaları da, Dow'u artıda tutmaları garipti zaten... Zira sabit tutacak gazı verilmişti piyasaya... Dow'u gerçeklere döndürmüşler ama altında anlamsız bir ikinci ralli oldu, zira babalar pozisyonda idi...
    Yani uluslararası piyasalardakiler de bizdeki gibi badem zihniyetli... Pozisyona göre hareket...
    Ama altın genelde bir iki güne çözülüyor Fed ardından...

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    28 yıllık kamu banka müdürü 12.700 tl
    hadi diyelim vekilken gelene gidene çay çorba ısmarlıyorlar peki vekil değilken milletvekili emekli maaşı kaç lira seçen alacak 7500 seçilen kaç lira alacak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Aristonun imzasını okuyun.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
    Ben de şöyle diyeyim, zayıfa (misal liyakatsize, örnekler çoğaltılabilir) güç ver, eskiyi mumla ararsın...

Asıl soru(n) güçlü adeletle mi güçlü olmuş hakkıyla mı...

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    28 yıllık kamu banka müdürü 12.700 tl
    abkanın kıymacıdan 45 kilo kıyma alabiliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Ben de şöyle diyeyim, zayıfa (misal liyakatsize, örnekler çoğaltılabilir) güç ver, eskiyi mumla ararsın...

Asıl soru(n) güçlü adeletle mi güçlü olmuş hakkıyla mı...
    Bunlar tamamen inanç unsuruna çıkan yoldur. vicdan meselesi
    Konuyu değiştireyim, mesela bistte benim borum ötse pala ben olsam şuan şakkadanak tabana yapıştırırdım sonra 2 saat orda tutar millet döküldükten sonra şak diye tavana kitlerdim
    Hamdım Piştim Yandım

8. s1 arzından (21 kasım 22) beri getiriler (üstten alta : s1, ons, gram gümüş, dolar)

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

Sayfa 382/1011 İlkİlk ... 282332372380381382383384392432482882 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •