Sayfa 427/1011 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: ViOP XLIX

1.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    hocam ben son 1 yılda sadece elimde alka vardı onu 39 dan sattım. onun dışında hiç satış yapmadım. %110 maldayım.

ama aynı düşüncedeyim. ky malda değil. olanlar da belli yerlerde.
    Hiç küçüklere bakmadım el turco. Bir tane var değişmez portföyde o da ATH den 1% aşağıda şu anda biliyorsun yazmıştım.
    Benim elim sağlam, düşedebilir ama ısrarla yaşamaya devam.
    Gün içi tradelerle maliyetim iyi ama belli olmaz bir gün sağlam düzeltebilir bizide.
    Ama bu ortamda küçüklere girmek sıkıntı, bazı kağıtlar 3 ay önce gördükleri yeri 1-2 yıl göremeyecekler.
    Kısmet bakalım, iyi hafta sonları.

2. Şort devam

Yatırım tavsiyesi değildir. Duygulara yer yok, sistem ne derse o. Sayısal verilere dökülmeyen ifadeler geçersizdir, başarınızı mutlaka ölçün. "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" Ziya Paşa

3. Karanlık oda hacimliler

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Fiili dolaşıma göre en yüksek hisseler.

Şirket kendi hissesini alınca fiili dolaşım değişmiyor gibi, ama iştirakini alınca fiili dolaşım düşüyor.

5. Hisse vadeliler

Hacim ve dalgalanma haber akışına göre az oldu gibi. Yeni vadeye taşınma da olmuş.

6.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Kimse de mal yok herhalde. Herkes varlık fonuna sattı.
    Olanların hepsi de Ereğli de.
    Enteresan olacak ilerleyen günlerde.
    Zined dikkat et... Dışarda kutuları açacaklar... Eli kulağında...

7. BBHT'de Zafer Demirkol var ChatGPT vs konuşuluyor.

Yapay zeka yaratıcı zekaya sahip değilmiş henüz.

Yaratmak filan deyince insanlar hemen yaratmak Allah'a mahsustur der. Öte yandan risk almak insana mahsustur desen çok itiraz eden olmaz. Sistem risk alanın yanında tabi her risk alanın yanında değil.

Akıllı dünyada "risk almak" deyince "educated guess" veya "calculated risk" ya da "limited risk" düşünülür kullanılır.

Güzel bir söz durumu açıklıyır.

>>>>>>>>>>
    "Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. Başarı ise başaracağım diye başlayarak sonunda başardım diyenindir."

Mustafa Kemal Atatürk

Uzun süredir hisse senedi piyasalarında çöküş bekleyen Kiyosaki, yatırımcıları yeniden uyarıyor.

Sayfa 427/1011 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •