Sayfa 354/1009 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1. Atatürkçü sıfatı altına gizlenen gizli aktrollere prim vermeyin. Basın engeli geçin.

ytd

Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Beni engellemek yerine sürekli takıntı yapman '' acaba savcılıktan ne zaman kapıma polis gönderirler '' korkusuna kapıldığını gösteriyor. Ben bazıları gibi gammaz değilim. Hainleri ihbar etmek vatan görevidir. Ama , yalakaları, işten kaytaranları , şarlatan takıntılı olanları zaten kendi vicdanları yer bitirir.

Biz vatan için , özgürlük için birleşelim kavgaları sonra yaparız derken senin gibi sahte ATATÜRKÇÜLER ( aslında ATATÜRK düşmanları ) rozet altında insanları '' ATATÜRKÇÜ dedikleri bunlarsa aman aman lazım değil '' noktasına itiyorsunuz. Tıpkı bazılarının CHP - OĞAN- ÖZDAĞ vb. daha fazla ATATÜRKÇÜ diye savunmaları gibi. Oysa bir fikri savunmak önce O doğrultuda yaşayarak örnek olmakla başlar.

Benden uzak dur. Tersim pistir. Bir daha ikaz etmem.
    sen edremit pazarından bi haber versene terso adam
    halen millet aynımı düşünüyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Atatürkçü sıfatı altına gizlenen gizli aktrollere prim vermeyin. Basın engeli geçin.

ytd
    senin ne mal olduğunu burada yeterince açıkladığımı sanıyorum
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Geçmiş olsun kardeşim
    Teşekkürler abi , sağolasın.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Yine bir seçime; mantık çerçevesinde değil de fanatikleşmiş duygularla giriyoruz. Ketum ortadoğu kültürü milletin damarlarına işlemiş.

6.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yine bir seçime; mantık çerçevesinde değil de fanatikleşmiş duygularla giriyoruz. Ketum ortadoğu kültürü milletin damarlarına işlemiş.
    gelmiş geçmiş olsun sevgili dimitris kardeşim sizi seviyoruz

7.  Alıntı Originally Posted by canlı Yazıyı Oku
    Beni engellemek yerine sürekli takıntı yapman '' acaba savcılıktan ne zaman kapıma polis gönderirler '' korkusuna kapıldığını gösteriyor. Ben bazıları gibi gammaz değilim. Hainleri ihbar etmek vatan görevidir. Ama , yalakaları, işten kaytaranları , şarlatan takıntılı olanları zaten kendi vicdanları yer bitirir.

Biz vatan için , özgürlük için birleşelim kavgaları sonra yaparız derken senin gibi sahte ATATÜRKÇÜLER ( aslında ATATÜRK düşmanları ) rozet altında insanları '' ATATÜRKÇÜ dedikleri bunlarsa aman aman lazım değil '' noktasına itiyorsunuz. Tıpkı bazılarının CHP - OĞAN- ÖZDAĞ vb. hangisi daha fazla ATATÜRKÇÜ diye güya savunurken bölünmeleri gibi. Oysa bir fikri savunmak önce O doğrultuda yaşayarak örnek olmakla başlar.

Benden uzak dur. Tersim pistir. Bir daha ikaz etmem.
    Sn.Canli.

Bu foruma 2770 civarinda yazi koymussun.

Bunlarin en az 2500'u bu harami surusunu savunmakla, ve yandas olmayanlara hakaretle dolu.

Nasil bu kadar sert donus yaptin da bugun bunlari yazabiliyorsun.

Ne mide varmis sende birader.

8. AKP ye içeriden bakış; AKP lilerin çocukları ailelerinden rahatsız.

Ben bir 28 Şubat mağduruyum. AKP nin seçilmesini ve başörtüsü sorununun çözülmesi için ilk başta destek verdim. Ancak başından beri eleştirel yaklaşıyordum. Hrant Dink cinayeti benim için alarm zili oldu. Katilin arkasına gerilen bayrakla verilen gurur pozu yaklaşan karanlığı haber veriyordu. O andan itibaren muhalif yaklaşmaya başladım ve bir daha oy vermedim.

Kendi dönüşümüm başladıktan sonra önce etrafımdaki insanlara yalanlarla örülü bir dünyaları olduğunu fark ettirmeye çalıştım. Ancak öyle yüksek bir dirençle karşılaştım ki ara ara sözümü söyleyip çekilmek haricinde uğraşmayı bıraktım. Öte yandan ülkem gözümün önünde büyük bir yıkıma sürükleniyor ve onlar uçuruma sürüklenen bir teknenin içinde parti yapıyor havasındalar. Bu kişiler tüm hayatlarını yalanlar üzerine kurduklarından kendilerini de yalanlar üzerinden tarif ediyorlar. Haliyle onları değiştirmek isteyen hiç kimse onların gerçekliğine ulaşamıyor.

Siyasetçiler AKP'lileri etkilemek için onların dilini kullanıyorlar ancak AKP lilerin gerçekliği ağızlarındaki lafızları değil ki! Bu kayıp kitlenin çocukları aileleri gibi değiller ve bağ kurulabilir durumdalar, onlar da ailelerinden rahatsız. Yani o büyük çoğunluk eriyor. Öyleyse biri bunu duyurmak zorundaydı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...Slider%20Haber

Sayfa 354/1009 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •