Sayfa 341/544 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon
Arama sonucu : 4346 madde; 2,721 - 2,728 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

1.  Alıntı Originally Posted by ss.kose Yazıyı Oku
    emanetçileri verilen mallar olmasın bu işlemler

Sayın sss.köse! Bildiğiniz bir şey varsa paylaşın.İki aracı kurumdan yapılan satışın cepten cebe olduğunu düşünüyorum.Yine de arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.Kendi düşüncem sadece......

2.  Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    Mevlütte şeker var yersen

Burasında borsa Kemal zorlu duayen bir iş adamıydı şirketleri bataktan kurtardı. Şimdi onu kaybetmenin sarsıntısı ile yolumuza devam edeceğiz. Ben özellikle Sibel hamına çok güveniyorum. Babasının eksikliğini hissettirmeyecektir
    sn.melasis61 rahmetli şirketleri bataktan kurtarmadı bilakis şirketleri batağa soktu ,

basmane projesi bir yol kazasıydı ona diyecek birşey yok ama yıllarca belediyeye dava açıp harcadığı paraları geri alabilirdi bunu yapmadı , üstüne belediyeye çukurdan daha fazla hisse verdi

Eski yatırımcılar bilir ,
    2007 de bir sabah tmsf haczi ve sonrasında gözaltı pazarına atılıp yıllarca 3-5 lot ile kuruşlu fiyatlardan işlem görmedimi
    yıllarca vakıbank borcu ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor deyip top çevirmedimi ,
    egepalas oteli işbankasına , gaziemir vakıfbanka gitmedimi
    2012 de vakıfbank bunlara 6 ay geri ödemesiz 5 yıl taksit imkanı sundu 1 taksit olsun ödedimi , hisse gözaltı pazarında sürünmeye devam etmedimi

2014 te fabrika vakıfbank tarafından satışa kondu umurladımı , vakıfbank fabrikayı kendi satınaldı umurladımı

2020 de vakıfbank gaziemiri ihaleye koydu umurladımı , fabrikayı ihaleye koydu alayım dedimi , birisi ihaleye girmeseydi acaba kendisi alacakmıydı , ilk ihaleyi kazanıp parayı bizlerden topladığı halde ödemeye yanaştımı , izmir depremini bahane etmedimi.
    Vakıfbank ikinci kere ihaleye çıkardığında fabrikayı alacakmısınız diyenlere kap tan durumu değerlerlendiriyoruz demedimi , fabrikayı ikinci halede çok daha pahalıya almadımı

Fabrika alındıktan sonra bizler baskı yapmasaydık gözaltı pazarından çıkartmaya teşebbüs edeceklermiydi
    Küçük yatırımcılara manüplatörler üzerinden bir sürü hisse satıp sonra tahsisili ile geri almadımı

ben bardağın boş tarafını gördüm , dolu tarafıda illaki vardır , Allah taksiratini affetsin ama küçük yatırımcı dostu olmadı , ve eminim hiçbirzamanda olmayacaktı.

3. keşke hissettirmese yoksa halimiz harappp

Alıntı Originally Posted by Melasis61 Yazıyı Oku
    Mevlütte şeker var yersen

Burasında borsa Kemal zorlu duayen bir iş adamıydı şirketleri bataktan kurtardı. Şimdi onu kaybetmenin sarsıntısı ile yolumuza devam edeceğiz. Ben özellikle Sibel hamına çok güveniyorum. Babasının eksikliğini hissettirmeyecektir
    Son düzenleme : behsat ç; 28-03-2023 saat: 13:21.
    PARAN VARSA EKLE, YOKSA BEKLE. *yatırım tavsiyesi değildir.
    'Hırsızlar çalarken değil paylaşırken kavga ederler'

4. üstad teşekkürler hepsine katılıyorummmm hakkım varsa helal değil.
     Alıntı Originally Posted by şevkidede Yazıyı Oku
    sn.melasis61 rahmetli şirketleri bataktan kurtarmadı bilakis şirketleri batağa soktu ,

basmane projesi bir yol kazasıydı ona diyecek birşey yok ama yıllarca belediyeye dava açıp harcadığı paraları geri alabilirdi bunu yapmadı , üstüne belediyeye çukurdan daha fazla hisse verdi

Eski yatırımcılar bilir ,
    2007 de bir sabah tmsf haczi ve sonrasında gözaltı pazarına atılıp yıllarca 3-5 lot ile kuruşlu fiyatlardan işlem görmedimi
    yıllarca vakıbank borcu ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor deyip top çevirmedimi ,
    egepalas oteli işbankasına , gaziemir vakıfbanka gitmedimi
    2012 de vakıfbank bunlara 6 ay geri ödemesiz 5 yıl taksit imkanı sundu 1 taksit olsun ödedimi , hisse gözaltı pazarında sürünmeye devam etmedimi

2014 te fabrika vakıfbank tarafından satışa kondu umurladımı , vakıfbank fabrikayı kendi satınaldı umurladımı

2020 de vakıfbank gaziemiri ihaleye koydu umurladımı , fabrikayı ihaleye koydu alayım dedimi , birisi ihaleye girmeseydi acaba kendisi alacakmıydı , ilk ihaleyi kazanıp parayı bizlerden topladığı halde ödemeye yanaştımı , izmir depremini bahane etmedimi.
    Vakıfbank ikinci kere ihaleye çıkardığında fabrikayı alacakmısınız diyenlere kap tan durumu değerlerlendiriyoruz demedimi , fabrikayı ikinci halede çok daha pahalıya almadımı

Fabrika alındıktan sonra bizler baskı yapmasaydık gözaltı pazarından çıkartmaya teşebbüs edeceklermiydi
    Küçük yatırımcılara manüplatörler üzerinden bir sürü hisse satıp sonra tahsisili ile geri almadımı

ben bardağın boş tarafını gördüm , dolu tarafıda illaki vardır , Allah taksiratini affetsin ama küçük yatırımcı dostu olmadı , ve eminim hiçbirzamanda olmayacaktı.
    PARAN VARSA EKLE, YOKSA BEKLE. *yatırım tavsiyesi değildir.
    'Hırsızlar çalarken değil paylaşırken kavga ederler'

Firmanın etkin yönetici vefat etti. Allah rahmet eylesin.
    Yeni yönetici kim olacak ve nasıl yöneteceğini görmemiz lazım. Firma için yeni bir dönem başlıyor.

Göreceğiz, zamanımız var. Acelemiz hiç yok.

Artık ışıklar altındamı uyur onu bilemem. Ama buradaki insanların haline bakınca dua edenden çok beddua eden görüyorum.

Ercanbay abi kadar bu insanları dürüst ve net anlatan çok az insan var. Ne olduklarını çok net ifade ediyor sağ olsun.

Bu şirketi başka birisi olsa marka şirket yapacakken ne hale soktular buna başarı diyen arkadaşlarımız "başarının" tanımını tekrar öğrensinler.

Hadi melasis başarılı dedin bari birde bunlar için dürüst desene, olsun bitsin.

7.  Alıntı Originally Posted by KOMODOR 2019 Yazıyı Oku
    Sayın sss.köse! Bildiğiniz bir şey varsa paylaşın.İki aracı kurumdan yapılan satışın cepten cebe olduğunu düşünüyorum.Yine de arkadaşları yanlış yönlendirmeyelim.Kendi düşüncem sadece......
    benimde kendi düşüncem:)

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Firmanın etkin yönetici vefat etti. Allah rahmet eylesin.
    Yeni yönetici kim olacak ve nasıl yöneteceğini görmemiz lazım. Firma için yeni bir dönem başlıyor.
    zaten şirketi Sibel Hanım yönetiyor.
    Kemal Abi Yönetim Kurulu Başkanlığı yapıyordu.
    Yönetim Kurulu Başkanlarının icrada çok büyük bir etkileri olmaz
    Yine de bekleyip görelim.
    şimdiden kimseye haksızlık yapmayalım
    Şeffaf olsun yeter

Sayfa 341/544 İlkİlk ... 241291331339340341342343351391441 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz