Sayfa 64/1003 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by yolgider Yazıyı Oku
    Temiz garanti para niye girilmesin.Şu ortamda borsa,altın,dolar neredeyse tüm yatırım araçları riskler taşıyor.
    Neye gireceğiz baskaki

2. Bence kkm soyle 28 30 civari olursa girilir. Dolar artarsa farki oderler, artmazsa faizi gelir. Normal faiz 35 olsa bile dolar birden 21 22 olsa buyuk zarar

3. kkm faizleri güncellenen var mı?
    ASLA VE ASLA VE ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

4.  Alıntı Originally Posted by Bülent Yazıyı Oku
    Bence kkm soyle 28 30 civari olursa girilir. Dolar artarsa farki oderler, artmazsa faizi gelir. Normal faiz 35 olsa bile dolar birden 21 22 olsa buyuk zarar
    faiz 35 iken dolar 21-22 ye çıkabilir mi sizce?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    faiz 35 iken dolar 21-22 ye çıkabilir mi sizce?
    Bence cikmamasi icin bir neden yok, bir alman firmasinda calisiyorum, bizi. Firma her yıl kur belirler ve bize tl fatura keser, bu seneki euro kurumuz .. hazir olun 32.80 tl. Yani yilbasindan bu yana aldığımız her mali bu kurdan fatura ediyor bize

6.  Alıntı Originally Posted by Bülent Yazıyı Oku
    Bence cikmamasi icin bir neden yok, bir alman firmasinda calisiyorum, bizi. Firma her yıl kur belirler ve bize tl fatura keser, bu seneki euro kurumuz .. hazir olun 32.80 tl. Yani yilbasindan bu yana aldığımız her mali bu kurdan fatura ediyor bize
    Burgerin 25% kkm'sine güvenmemekle iyi yapmışım demek. ytd

7.  Alıntı Originally Posted by Bülent Yazıyı Oku
    Vay arkadaş ya nasıl bir döneme denk geldik ülkede her şey belirsiz. Marketten aldığımız zeytin bile yarın fiyatı ne olur endişesi yaşıyoruz .Ne olacak böyle bu işler.Sağlığımızı kaybettik resmen.Bu kadar endişeye belirsizliğe strese hangi kalp dayanır.Gece uyuyoruz sabahımızdan endişe ediyoruz.

8.  Alıntı Originally Posted by Bülent Yazıyı Oku
    Siz boyle yazinca aklima cola hipotezi geldi. 2.5 litre cola fiyati hep 1 usd dir. Su an 2.5 litre cola fiyati 29 tl dir.

Bu hipoteze inanmak istemiyorum ama sanki cola kurun gercek degerini dogru hesapliyor gibi.

Sayfa 64/1003 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •