Sayfa 413/678 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon
Arama sonucu : 5420 madde; 3,297 - 3,304 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by skpmk Yazıyı Oku
    Bedelsizin de bir anlamı kalmadı.
    Eskiden bedelsizi önceden fiyatlardı, bölündüğü yere 1 yıl gibi kısa bir sürede gelirdi. Şimdi bedelsiz fiyatlanmadı, son bedelsizden sonra bölündüğü fiyata ulaşması uzun yıllar aldı... Eeee elimizde ne kaldı sulandırılmış hisse.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Senin o CEMTS da olanlardan sonra bir de bence ISMEN piyasanın zaten çivisini çıkardı birileri.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. Evet görünen o. Ek bir şeyler verecekler gibi geliyor bana. Yabancı Bist den kaçmasına rağmen Asels den çıkmadı hatta arttırdı. İllaki bir beklenti var. Bu büyük paydaşlara yetmeyecek gibi. İyi bir yukarı fiyatlama yapması gerekir bu durumda.

3.  Alıntı Originally Posted by junge Yazıyı Oku
    Genel kurul tarihine kadar yani sermaye artışı tarihine kadar hissede en az %30 artış bekliyorum umarım yanılmam.
    inşallah yanılmazsın bende 60ila 70 arası bir yerden bölünür diye tahmin ediyorum

4. 2012
    2016
    2020
    2023

Bedelsiz yılları

5. Grafikten anlayan arkadaşlar gördüklerinde nasıl düşünür bilmem ancak ben usd bazlı haftalık grafiğinde ik ayrı hedef görüyorum umarım ikiside gerçekleşir.

6. Ben hayırlısı olsun diyorum sayın Junge ama bende hedef en az senin anahtarı almak gerisini bilmem anlamam ben acemisiyim bu işlerin
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

7. günaydın arkadaşlar ,5000 lotu olan ne kadar brüt ve net temettü alacak ,temettüler yeni paylarada verilecekmi yoksa sadece eski pay sahipleri yani bedelsizden öncekilermi yararlanabilecek ,teşekkürler
    Son düzenleme : HORASANLI; 31-03-2023 saat: 11:07.

Bedelsiz kadar temettü tutarı da bölünecek. Kısaca 5.000 Lotta alacağın temettü ile bölünme sonrası 10.000 lotta alacağın temettü değişmeyecek.
     Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar ,5000 lotu olan ne kadar brüt ve net temettü alacak ,temettüler yeni paylarada verilecekmi yoksa sadece eski pay sahipleri yani bedelsizden öncekilermi yararlanabilecek ,teşekkürler
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol

Sayfa 413/678 İlkİlk ... 313363403411412413414415423463513 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •