Sayfa 330/948 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    ÖZBAL dinlenme tesisleri
    Balın yanına kaymak ekleyelim öz bal kaymak

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Teşekkür bilgi için benim bildiğim Erciyas boru olduğunda ilk gün serbest fiyatdan işlem gorucek ve şu anda 7 milyon 200 bin ozbal hissesi 2 milyon lot Erciyas boru hissesine dönüşecek yani lot sayısı düşecek Erciyas boru hissesi 2 milyon lot kalicak piyasa buda erciyas boruyu fişekler ytdr

yanlış ise kusura bakmayın, tam ve net bilgi kimse bilemiyor galiba, en iyisi tecrübe ile göreceğiz gibi bakalım inşallah şu onay gelsede , yaşlandık bekleye bekleye

3. Bir aylık takas

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by Vegas3 Yazıyı Oku
    yanlış ise kusura bakmayın, tam ve net bilgi kimse bilemiyor galiba, en iyisi tecrübe ile göreceğiz gibi bakalım inşallah şu onay gelsede , yaşlandık bekleye bekleye
    30 yıldır borsada çalışan bir arkadaşım isim değiştiğinde serbest fiyat olur dedi bende buna dayanarak söyledim ytdr

5.  Alıntı Originally Posted by 6 His Yazıyı Oku
    Yaklaşık % 4.5- 5 yakın bir açıklık olacak yayınladıkları şablon rapora göre...
    Tahmini yaklaşık olarak bunun % 3 veya daha fazlası eski yeni patronlarda ,namına çalıştığı adamda da vardır..

2-3 veya 3-5 KY yüzdesel oran teşkil etmeyen yüksek meblağa vardır,

Anlayacağınız mal toplu yani..
    Karşısındakini aptal sanan , en büyük aptaldır..

6.  Alıntı Originally Posted by Uyargil Yazıyı Oku
    ÖZBAL dinlenme tesisleri
    cezadan sonra ilk ay çok sıkıcı ve moral bozucu idi
    şu anda gayet rahatım yükselde düşsede , 30 binlik takozlar falan umrumda değil
    bi rahatlama var içimde

7.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku
    Onay gelip 1-2 hafta özbal olarak kalsak ne güzel olurdu
    Önceden bende onay gelince ertesi gün isim değişip yeni paylar hesaplanacak diye düşünüyordum fakat bu çağrı işi benim aklımı karıştırdı biraz çağrı için onay gerekecekse onaydan sonra çağrı aşaması olacak buda en az bir hafta sürebilir bu aşamada iyi pirim yapar hisse ama o zamanda isim değişikliği için zamana kim karar verecek veya onayla bu süreler belirtilecek mi bu aşamada soru işareti umarım bir iki hafta isim değişikliği ve hisse değişimi için beklenir bu aşamada bizde şimdi beklediklerimizin acısını çıkarırız benimde aklımdan geçen fiyat birleşme öncesi 6 ile 7 arası 7 olursa satarım ama 7 den önce birleşirse beklerim biraz daha hedefim 7 idi.

2.80 24228

Sayfa 330/948 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •