Arama sonucu : 8019 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bir süredir benim de hayretle izlediğim durum. eskiden en leş oranlar bunlarda olur burunlarından kıl aldırmazlardı. şimdi başı çekenlerden oldular. ilginç.
    en leş olması sebebiyle tl gelmiyor...usdsi olanda sağlam diye buraya koyuyor...örnek kendim...dolayısı ile tl oranı açık veriyor....%8e hazine kağıdı zorunluluğu artıyor...sonuç...usdsi olanın sağlam özel bankaya koyması....olabilir..

2.  Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    en leş olması sebebiyle tl gelmiyor...usdsi olanda sağlam diye buraya koyuyor...örnek kendim...dolayısı ile tl oranı açık veriyor....%8e hazine kağıdı zorunluluğu artıyor...sonuç...usdsi olanın sağlam özel bankaya koyması....olabilir..
    usdnizi kkm yapın yada bizden alın diycekler....aha buraya yazıyom...

3.  Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    sayın bakan. yanlış anladınız sanırım. tüm oranları eskiden leşti dedim. şimdi hem kkmde tl'ye, hem ddkkmde dövize + opsiyon priminde başı çekenlerden, burgerle rodeoyla yarışır oldu arkadaşlar. onu anlamadım dediyidim.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •