Sayfa 984/1312 İlkİlk ... 48488493497498298398498598699410341084 ... SonSon
Arama sonucu : 10492 madde; 7,865 - 7,872 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 2

1.  Alıntı Originally Posted by Delta Heavy Yazıyı Oku
    Şayomi de iphone'a göre feci derecede ucuz... tahmin et bakalım neden
    Ben o linki TR deki evlerin ABD den pahali oldugunu zanneden gerizekalilar icin attim

2.  Alıntı Originally Posted by riko66 Yazıyı Oku
    Oyuncu Tamer Karadağlı'ya ev sahibi şoku... Davalık oldu!

Bir dönemin popüler dizisi Çocuklar Duymasın'ın oyuncusu Tamer Karadağlı ev sahibiyle mahkemelik oldu. Ev sahibi, ünlü oyuncunun evden tahliyesi için dava açtı.Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği 'Haluk' karakteri ile milyonların beğenisini kazanan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ev sahibiyle karşı karşıya geldi.

İCRA TAKİBİ BAŞLATILDI
    Birsen Altuntaş'ın haberine göre Karadağlı'nın İstanbul Göktürk’teki lüks bir sitede yaşadığı evden tahliyesi için İstanbul Adliyesi’ne dava açıldı. Avukat Yasemin Kumbaracıbaşı ünlü oyuncu hakkında kiralarını eksik ödediği gerekçesiyle icra takibi başlattı.

Ev sahibi, Karadağlı’nın 10 bin 500 TL kira ödediği, bu paranın rayicin çok altında kaldığını ifade etti. Ev tahliye edilene kadar Karadağlı’nın rayiç bedele göre yani 55 bin TL ödeme yapması için bir de kira tespit davası açıldı.

https://www.cumhuriyet.com.tr/yasam/...k-oldu-2067117

10.500 TL'den 55.000 TL'ye remen füze durumu...
    Bu kadar zengin biri neden kirada oturur anlamadim

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Bu kadar zengin biri neden kirada oturur anlamadim
    Belki kirada oturup, ev almadığı paraya borsada takla attırıyordur. "Uzman" seviyesinde yatırımcıdır. Emlak gibi basit yatırımlar kesmiyordur.

Gerçi göktürkte bağcılar fiyatına oturuyormuş. Öyle beleş ev bulsam ben de evimi kapatıp göktürke kiraya giderim.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Belki kirada oturup, ev almadığı paraya borsada takla attırıyordur. "Uzman" seviyesinde yatırımcıdır. Emlak gibi basit yatırımlar kesmiyordur.

Gerçi göktürkte bağcılar fiyatına oturuyormuş. Öyle beleş ev bulsam ben de evimi kapatıp göktürke kiraya giderim.

--ev fiyatlarının çok yükseldiği dönemde satıp dövize geçip döviz bazında kira alıp oradan gelen faiz geliri ile kirada oturmak en iyisidir...bu arada borsada iyi hisseler endeks ucuzlarsa, ikili üçlü dip yaptığında, yani kelepire düşerse almak çok iyi bir stratejidir...

--hele fiyatların zirve yaptığı dönemlerde kira geliri ya da parayı korumak için ev almak bana göre çok saçma...neredeyse iki kira geliri vergiye gidiyor...olağan bakımları giderleri, körü niyetli kiracıya gelme ihtimali de cabası...

5.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --ev fiyatlarının çok yükseldiği dönemde satıp dövize geçip döviz bazında kira alıp oradan gelen faiz geliri ile kirada oturmak en iyisidir...bu arada borsada iyi hisseler endeks ucuzlarsa, ikili üçlü dip yaptığında, yani kelepire düşerse almak çok iyi bir stratejidir...

--hele fiyatların zirve yaptığı dönemlerde kira geliri ya da parayı korumak için ev almak bana göre çok saçma...neredeyse iki kira geliri vergiye gidiyor...olağan bakımları giderleri, körü niyetli kiracıya gelme ihtimali de cabası...
    Tabi ki şunu zirveden satıp ötekini dipten almak falan süper bir şeydir. O konuda hemfikiriz.

Ama "zirve neresi", "dip neresi", "tek akıllı biz miyiz" gibi çok hayati soruların cevaplarını bilemiyoruz. Tüm problem o.

Alıntı Originally Posted by djoz Yazıyı Oku
    Tabi ki şunu zirveden satıp ötekini dipten almak falan süper bir şeydir. O konuda hemfikiriz.

Ama "zirve neresi", "dip neresi", "tek akıllı biz miyiz" gibi çok hayati soruların cevaplarını bilemiyoruz. Tüm problem o.
    --bir bölgede satılan ev fiyatlarının sayısı olağının üzerine çıkmış ise....pahalıdır...satma zamanıdır...

--borsada endeksi taşıyan ciddi sanayi şirketlerinin f/k ortalaması (holdingimsi olmadan) 6-7 nın altına düşmüş ise kelepirdir...alım yönünde kovalamak lazım...bana göre... ford, arçelik ttrak aselsan kordsa, aksa vs gibi...

7.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku

Faiz getirisi içermeyen, nema üreten, futbol gibi herkesin anladığı başka bir yatırım aracı var mı ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Sayfa 984/1312 İlkİlk ... 48488493497498298398498598699410341084 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •