Memlekette herkesin parasına el koysan çok fazla para yok. Daha değişik politikalar gerekiyor olabilir.
https://companiesmarketcap.com/
![]()
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Endeks kritik yerde. Bankalarda baskılaması yaparsa havacılık ya da holding almasını beklerim ..
Bir fabrikada çalışan bir Fransız, bir İtalyan ve Temel varmış. Bir gün sefer tasını açan Fransız, içinden yine et sote çıkınca sinirlenip
- "Eğer yarın da bu sefer tasında et sote görürsem, kendimi buradan aşağı atarım!" demiş.
Ardından İtalyan sefer tasını açmış ve makarna görünce aynı tepkiyi verip
-"Eğer yarın da bu sefer tasında makarna olursa, ben de 18. kattan kendimi atarım!" demiş.
Temel de sefer tasındaki hamsiye bakıp, onlardan geri kalmamış:
-"Fadime yarın da hamsi yaparsa, ben de buradan atlarım."
Ertesi gün öğlen saatinde sefer tasını ilk açan Fransız olmuş. Et soteyi görünce, sözünü tutup atlamış. Ardından İtalyan makarna yüzünden 18'inci kattan kendini aşağı bırakmış.
Temel ise merakla sefer tasını açmış, içinden hamsi çıkınca şaşırmış ve arkadaşlarının arkasından yere çakılmış.
Cenaze töreninde Temel'in eşi Fadime ağlarken şöyle diyormuş
-"Uy Temel'um Temel'um, sana muhlama sefer tası hazurlamuştum, ama sen yine uşağım içun hazurladuğum hamsi sefer tasını almışsın!"
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Temel bilimlere yani fizik kimya biyoloji, tabii ki bunların tepesinde felsefe ye önem vermeyen toplumlarda o şirketler çıkması zor. Fason olur hep. Mental değişim lazım tabii ki de bu işlerle uğraşanların aç kalmaması da lazım. Biz mühendislik eğitimine önem veriyoruz. İkinci aşamadır bu. Temel bilimci birşeyler icat edecek ki mühendis bunun katmadegere nasıl dönüştürülecegini düşünecek. Yoksa copy paste
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın. Onsun tahtası kapalı mi bugün? Nabız yok gibi sanki.
günaydınlar, viopta yeni sistem hayırlı olsun inş.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
Yer İmleri