Originally Posted by
djoz
Yatırımlık ev mantıklı mı bilmem de, oturduğun evin kira olması pek de akıllıca bir seçim olmayacak bence.
Sarayda kirada oturacağınıza, tek odalı olsun, size ait olsun.
Aynen sn djoz. Bundan sonra asla kiracılığı önermiyorum. Alabilen hemen ev alsın, hatta çocuklarınızın da geleceğini düşünün paranız varsa onlar için de ev alın onların geleceğini kurtarın. Bu bir yatırım değil özgürlük tavsiyesidir. Gerekiyorsa Tek odalı olsun, sizin olsun...
Her şey daha yeni başlıyor. Çok büyük bir kölelik sistemi olacak.
2 yıl önce olacakları burada tek tek sıraladım. Yine tekrar ediyorum. Emlak piyasasında en büyük silkeleme fiyatlar düşünce değil yükselince olacak. İnsanlar kazancın cazibesine kapılıp büyülenip elindekileri satacaklar. Alanlar ise çoğunlukla şirketler olacak. Satan eline karşılıksız kağıt parayı alacak, alan ise mülkiyetin sahibi olacak.
Ben burada anlatıldığı gibi zorla, yüksek vergilerle mülkiyetsizliğin olacağını zannetmiyorum. Bu sistemin en büyük başarısı köleliği gönülden olmasını sağlamaktan geçiyor. Bu adamların başarısının sırrı köleliği gönülden, aşkla yaptırmasıdır. Ama ara ara bu korkuyu verip milletin elinden varsa 2. ve 3. evleri korkutup elinden kapacaklar.
-------------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
Son düzenleme : vivatrader; 07-04-2023 saat: 17:16.
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Yer İmleri