Sayfa 481/1009 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 3,841 - 3,848 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Hocam 40 milyar dolar alsın Kılıçtaroğlunu tebrik ederim. Benim planım fetoculere yapılan yol ile belki 40 milyar dolar alırız. Her türlü iddiaya girerim bu konuda.
    Butun is Adaleti tesis edebilmekte.

Eger suratle vicdanini satanlar oradan alinir, takibat baslatilir, cezalar verilmeye baslanirsa, bu, musbet yonde, tum dunyada buyuk bir etki yaratacaktir.

Beklenmedik itirafcilar cikacaktir.

Yap islet devret anlasmalari, gecmeyen arac icin odenen paralar, usulsuz verilmis ihaleler, Bakanlarin devlete sattigi kimyasallar, damga matbasi orneginde oldugu gibi tum usulsuzlukler ele alinir, suratle mahkemelere sevkedilirse, bu miktarin cok ustunda para toplanir.

5'li cetenin tum imtiyazlari elinden alinacak olmasa, bunlar sahibi oldugu yandas medya'da neden KK'nun reklam filmlerine yasak getirsinler.

Soygun cok buyuk, el atmadiklari hicbir alan yok.

21 sene hic ara vermeden soygun kadar istikrarli olduklari bir alan yok.

KK, parti icinde emekli hakim ve savcilarla oturup yapiyor bu degerlendirmeyi.

Hesabi yapmadan da konusmuyor.

Temmuz'da 15.000 hesaplara yatacak + arti bir de , asgari ucret kadar normal emekli maasi yatacak.

Bugun sor, millet insallah diyor, inanamiyor.

O nedenle Temmuz'da bu konuyu yeniden konusalim.

2. Mesele, guveni yeniden insa etmek.

Yoksa bu cezasizlik, adaletsizlik, ahlaksizlik nasil onlenecek.?

17-25'de suc ustu yakalandilar, o ayakkabi kutusundaki dolarlar, hirsizlarin banklarda el konan paralari sonradan iade edildi.

Ustelik islemis faizi ile, Hirsizlardan biri su an B.Elci bir yerde.

Simdi bu konu acilmaz mi diyecegiz, bunun hesabini sormayacakmiyiz.

Usulsuzlugun her adiminda imzasi olanlara, bu isten devletin ziyani bu kadar, bunu getir demiyecekmiyiz.

3. Öğrenci iken 1995 yılında Antalya'da bir otelde çalıştım. Otelde restoran bar sorumlusu olarak çalıştım en son. Otelde o zaman sistem şöyle işliyordu. Adisyon fişinin alt nüshasını depoya verip sattığım mal kadar alıyordum. Benim zimmetimde olan miktarları belli bira kola fanta gazoz şampanya şarap vardı. Sonra bir yolsuzluk olduğunu farkettim. Benim stoklarım sürekli azalıyordu. Depocu müdür işin içinde olduğu için çözemedim. Bende onları onların gittiği yoldan vurdum. Tüm garson komilere durumu anlattım. Bundan sonra içtikleri her şey beleş olacaktı sisteme katılırlarsa. Hepsi kabul etti adisyon fişinin altını kapatmadilar. Bende karbon kağıdı ile çoğu adisyona ilaveler yaptım. En son işten çıkarken zimmetimi saydılar eksiğim yoktu hayret içinde kaldılar. Bugüne kadar tüm restoran sorumluları eksik yüzünden maaş almadan dayak yiyerek çıkarken ben maaşımı da aldım dayak yemedim. Ha müdür depocu çıkıp biz oteli soyuyoruz kazıklıyoruz diyemediler. Mantıklı kanıtlı izahlarda bulundum. Kılıçdaroğlu da hırsızlık yolsuzluk yapmadığı için bunları kolay kolay çözemez. Önce hırsızlık yolsuzluk yapacaksınız ki çözebileceksiniz.

4. Milletvekili olabilmek için belediye başkanlığından da istifa etmişti NE YAZIK Kİ Savcı Sayan 8. sıradan milletvekili adayı gösterilmiş. Hem de İzmir'den. Adama resmen kibarca Si.... git denilmiş..

5. Defalarca Hazine Garantili Krediler verildi yandasa.

Bunlar o tarihlerde 3 TL. den dolar alip, 6 ay sonra gelip battik dediler.

Bu sistem yeniden yeniden isletildi.

Bunlar belki Onbinlerce insan, cogu esnaf.

Herhalde iyi kotu bir mal varligi vardir, mahkeme karariyla tedbiri koyar, gel borcunu ode dersin.

O da belki yurtdisina kacirdigi dolarlari esek gibi getirir.

Bankalar gibi bir kara-liste kurup, bunlarin tumunu yazarsin deftere.

Bunlar, milleti soyanlar.

Bunlar en alcak olanlar.

Bunlar vatan hainleri.

Bunlara dokunmasin mi simdi.

6. Ben bu secime kadar vatandas'ta bu kadar hınc biriktigine sahit olmamistim.

Bu secimde bunlari alasagi etmek yetmez gibi bir yaygin dusunce hakim millette.

SSK Emeklisi ve Bagkur'lu 21 senedir istismar edildi.

Simdi bunlara, bak indirdik, hadi artik uzulme mi diyeceksiniz.

Evladina bakabilmek icin kendini satan kadinlar var.

Ne diyeceksiniz bunlara, valla biz demokrasicilik oynuyorduk, sorry mi diyeceksiniz.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Seçmeni koyun olmayan partilerde, liderlerin ittifakları çokda önemli değil. Çünkü beynini kullanan seçmen er-geç doğru olanı görüyor.
    Another day in paradise

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Milletvekili olabilmek için belediye başkanlığından da istifa etmişti NE YAZIK Kİ Savcı Sayan 8. sıradan milletvekili adayı gösterilmiş. Hem de İzmir'den. Adama resmen kibarca Si.... git denilmiş..

Beter olsun...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 481/1009 İlkİlk ... 381431471479480481482483491531581981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •