Servetbey, geçen çok geride kalmıştı fark ettiğimde gönderiniz, şu bahsettiğiniz fon nasıl işliyor, incelediniz mi hangi kuru fiyatlıyor, makası nasıl fiyatlıyor.
Borsadaki bir miktar parayı boşta kalınca USDTRF ile değerlendiriyordum, temelli kademe mademe kalmadı, 4 lot 6 lotla kademe yapıyorlar, evet grafik çiziyor sanki artmış gibi, ama satmaya kalkınca asıl alış kademesi çok aşağıda, ben de bu tek çubukluk iğneler grafikte ne arıyor diyordum. Pasife satış yazınca da hemen iki-üç-beş kademe tahtayı aşağıya çekiyorlar, orayı da hallettiler yani..
Saygılar
dün KK soğan videosunda ben kazanırsam para yağacak döviz düşecek dedi
Dün Taipei'de ayıptır söylemesi 10oz (285g) Angus Beef Sirloin Steak yedim. Çorbası, salatası, meşrubatı, dondurması fiyata dahil toplam 350TWD (220TL) verdim (bahşiş kültürü de yok). Sonra İstanbul Maltepe'deki mahalle kebabpçımıza baktım Yemeksepeti'nden ,180g biftek 220TL, yani 285g'ı 350TL ediyor ve daha yanına çorba, ayran, salata falan eklersen*500TL... bahşişle en az 530-550TL bırakacaksın yani...
Eskiden gurbetçilere veya turistlere Türkiye'de yeme-içme gayet ucuz gelirdi, burada makarnaya vereceğimin yarı fiyatına kebapları gömerdim. Şimdi Türkiye'de özellikle etli yemekler 2 katı pahalıya geliyor... Kişi başı milli gelir Tayvan'ın 4'te biri, yeme içme fiyatları ise olmuş iki katı. Ne saçma iştir bu.
Hadi geçmiş olsun diyelim mi ?
https://twitter.com/AhmetBeyefendi/s...537681921?s=20
Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.
Yer İmleri