Sayfa 140/1003 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Ben TL ye gecmedim zaten yesiller dursun bir kenarda lazim olur ilerde

Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    işte bunu söylüyorum...mb devalüasyonu kkm faizine denk getiriyo....millet uyanmadı hala...zannediyoki insanlar faiz alıyorum....sıfırasıfır elde var sıfır...dolarımızın kirası nerde arkadaş diyen yok...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Servetbey, geçen çok geride kalmıştı fark ettiğimde gönderiniz, şu bahsettiğiniz fon nasıl işliyor, incelediniz mi hangi kuru fiyatlıyor, makası nasıl fiyatlıyor.

Borsadaki bir miktar parayı boşta kalınca USDTRF ile değerlendiriyordum, temelli kademe mademe kalmadı, 4 lot 6 lotla kademe yapıyorlar, evet grafik çiziyor sanki artmış gibi, ama satmaya kalkınca asıl alış kademesi çok aşağıda, ben de bu tek çubukluk iğneler grafikte ne arıyor diyordum. Pasife satış yazınca da hemen iki-üç-beş kademe tahtayı aşağıya çekiyorlar, orayı da hallettiler yani..

Saygılar

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    merkezde başlamış

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://www.ekonomim.com/finans/habe...-haberi-690059

Döviz işlemleri ile ilgili sıkı kurallar ve arz sorunları Kapalıçarşı'yı yeniden döviz işlemlerinde operasyon merkezi haline getirdi. Döviz ihtiyacını Kapalıçarşı'dan karşılayan kurumlara Merkez Bankası da katıldı. Banka "tekerlekli demir sandıklarla" her gün Çarşı'dan dolar topluyor.

Özel şirketlerden döviz borcu olan vatandaşa ve kamuya kadar birçok alanda talep, Kapalıçarşı'ya yöneldi. Verilen bilgiye göre sadece Merkez Bankası, demir sandıklar ile çarşıya her gün 5 milyar TL getiriyor ve karşılığında 260 milyon dolar topluyor. Benzer şekilde bankalar ve döviz bürolarının uyguladığı sıkı kurallardan kaçan şirketler de Kapalıçarşı'ya yöneliyor.
    Çarşı tarihinde ilk kez Merkez Bankası'nın bu şekilde döviz topladığını kaydeden Kapalıçarşı kaynakları yine bu nedenle ilk kez çarşıda döviz fiyatının piyasanın üstüne çıktığını söylüyor.
    bir halt olacağı yok.

4. dün KK soğan videosunda ben kazanırsam para yağacak döviz düşecek dedi

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    merkezde başlamış
    kkmcileri yemek için kkmye denkliyo ....faizi serbest bırak millet kkmye gitsin...çarşıdan dolar al...tamamen conrolled releasing drug...

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    dün KK soğan videosunda ben kazanırsam para yağacak döviz düşecek dedi
    Daha önce de "verin yetkiyi, dolar la nasıl uğraşılır görün" demişti dıj güj gılijdarov.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Dün Taipei'de ayıptır söylemesi 10oz (285g) Angus Beef Sirloin Steak yedim. Çorbası, salatası, meşrubatı, dondurması fiyata dahil toplam 350TWD (220TL) verdim (bahşiş kültürü de yok). Sonra İstanbul Maltepe'deki mahalle kebabpçımıza baktım Yemeksepeti'nden ,180g biftek 220TL , yani 285g'ı 350TL ediyor ve daha yanına çorba, ayran, salata falan eklersen*500TL... bahşişle en az 530-550TL bırakacaksın yani...

Eskiden gurbetçilere veya turistlere Türkiye'de yeme-içme gayet ucuz gelirdi, burada makarnaya vereceğimin yarı fiyatına kebapları gömerdim. Şimdi Türkiye'de özellikle etli yemekler 2 katı pahalıya geliyor... Kişi başı milli gelir Tayvan'ın 4'te biri, yeme içme fiyatları ise olmuş iki katı. Ne saçma iştir bu.

8. Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 140/1003 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •