Sayfa 132/1003 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

kiracıyla uğraşmak istemeyen evini AİRBNB yapsın.günlüğünü 50 euro dan veriyorum doldukça fiyatını artırıyorum yazın 100 euro

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Bunu her hsbc subesi veriyor mu acaba yoksa sadece hsbc premier merkez subesi mi veriyor ?

3 aylik tl kkm %30 yillik oran stopaj 0 .
    hepsi verir

Alıntı Originally Posted by cem1473 Yazıyı Oku
    Selamlar,
    Hayırlı olsun HSBC'de EFT limiti nedir? çıkarken zorluk yaşar mıyız? milyon üzerini rahat çıkarabilir miyiz?
    premier olursanız sorun yaşamazsınız

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bu sene haziranda 5. senesi dolacak.

Ona iyilik yaptik duzgun oduyor diye ilk 2-3 yilda biraz dusuk zam yapmasina razi olduk, yani baz dusuk kaldi, bir de ustune bu %25 sinirlamasi da gelince iyice cagdisi bir kira rakami oldu.

Tabii enflasyonun etkisi buyuk burada.

Sizlere tavsiyem: Kira artis oraninda bir indirim yapmayin, bir kac sene sonra kira bu nedenle de cok dusuk kaliyor.

Ihtiyaclari olsa gam yemeyecegim.

Evleri var kentsel donusumde, bitince cikacaklarmis.. Mutahit salliyormus biraz, gecikmis, cikmak istemiyorlarmis ev bitene kadar.

O zaman kirayi rayice getir ama degil mi??

Daha iki sene evvel Silivri'den yazlik aldilar, paralari da var.

Bu kotu niyetlilik degil de nedir??

2 yilligina girdin girerken.

5. sene doluyor artik .iktir ol git.

Demezler mi adama??

Syg,
    geçmişte eksik yaptığınız artışları 5 sene geriye dönük icra yolu ile taiep edebilirsiniz.(yazılı belge vermediyseniz.hemde bugünkü kiranız yükselir

5. Nkolay batacakmı nedir.İmarbankası gibi reklam vs.Yalnız reklamda altta bono tmsf kapsamında değldir yazısı geçiyor.Yarın bir gün batınca da zaten tmsf de değildi derler olan parasını yatırana olur

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Ben bunu iki kez 10bin usd ile yaptim ve usd a geri dondum sifir tl faiz ama ayni USD aldim
    işte bunu söylüyorum...mb devalüasyonu kkm faizine denk getiriyo....millet uyanmadı hala...zannediyoki insanlar faiz alıyorum....sıfırasıfır elde var sıfır...dolarımızın kirası nerde arkadaş diyen yok...

Alıntı Originally Posted by memet şimşek Yazıyı Oku
    işte bunu söylüyorum...mb devalüasyonu kkm faizine denk getiriyo....millet uyanmadı hala...zannediyoki insanlar faiz alıyorum....sıfırasıfır elde var sıfır...dolarımızın kirası nerde arkadaş diyen yok...
    Dövizi olupta döviz bozup kkm yapmanın bir anlamı yok. Tl olarak parasını tutupta tl mevduat yapankar için bir anlam ifade eder. Dolar artmadığı sürece tl faizini alırsın.ama dolar artmışsa tl ni döviz gibi değerlendirip o kadar tl faizi alırsın
    bir halt olacağı yok.

8. silindi virüs.

Sayfa 132/1003 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •