Sayfa 292/472 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 2,329 - 2,336 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar. Bana bağlanan aylık daha önce aylık robotunda gördüğüm miktarla aynı. Ama yıllık büyüme (%1,68) yansıtılmamış. Robota baktığımda, aylık bağlandıktan sonra robot artık hesaplama yapmıyor diyor. Sizin bağlanan veya henüz bağlanmamış aylıklarda (robota baktığınızda) bu fark ilave edildi mi?
    3 nisan itibari ile sgk emekli aylık hesaplama robotuna yansıdı. Sizin gibi tahsisleri nisan öncesi bağlananlarda bu artış yansıtılmadı. Bizim şirketten iki kişiye bu yüzden itiraz dilekçesi hazırlayıp, sgk'ya yeniden hesaplaması için başvurduk.
    Burada yazdıklarım kendi kişisel görüşüm olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by tantrum Yazıyı Oku
    3 nisan itibari ile sgk emekli aylık hesaplama robotuna yansıdı. Sizin gibi tahsisleri nisan öncesi bağlananlarda bu artış yansıtılmadı. Bizim şirketten iki kişiye bu yüzden itiraz dilekçesi hazırlayıp, sgk'ya yeniden hesaplaması için başvurduk.
    Teşekkürler, ilk aylık bir ödensin bakayım, olmazsa ben de itiraz ederim.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Benim anlamadığım su iş var .benim örnekten yolla çıkarsam madem 1 Nisan -27 Nisan(4.760 TL fark ) farkını yatırdılar Nisan'da tekrar neden maaşımin tamamı yatacak...
    Banada fark yattı fakat bu fark mart ayının farkı...Tahminimce mart 3 de başvurdum.Vurduğum günden martın sonuna kadar olan fark bence...Nisan ın maaşı daha günü gelmedi...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

Malesef 07 nisan sabah 10.30 basvuru alindi..
    03 03 te 17.55 basvuru yapmistim

20 mart tan veri hareket yok...

edevlette 4a kisminda hic degisiklik yok

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Bugun bakmadinmi servet bey..

Beni emekli etmişler aynı tarihte başvuru yapmışız darısı sana artık..
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. Hanim icin 9 Mart ta emeklilige basvurduk hala edevlet beklemede diyor

Normalmidir 1 aydan beri beklemede olmasi?

6. bu yatan fark bence eksik 5500 üzerinen yansımıs oysa 7500 tl üzerinden yansımalıydı haksızmıyım ?
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    bu yatan fark bence eksik 5500 üzerinen yansımıs oysa 7500 tl üzerinden yansımalıydı haksızmıyım ?
    Aslında öyle olması gerekiyordu, 1 Nisan sonrası en düşük maaş 7.500 tl. olduğuna göre bunun üzerinden hesaplanmalıydı, fakat orada bir oyun döndü 2.000 tl. farkı hazine verecek diye, demek ki nasıl oluyorsa o fark hesaba katılmıyor.
    ilerde maaşlara zam yapılınca 5.500 üzerinden mi hesaplanacak orası da belli değil, artık büyük ihtimalle ne uygun görürlerse o miktarda artış olacaktır.

8. https://www.hangikredi.com/emekli-bankaciligi

Emekli Promasyonlarında 10.000tl tavan gözüküyor.
    Emekli sayısı arttıkça rekabet artabilir 15.000_20.000 tl lere yolculuk başlar gözüküyor.

Sayfa 292/472 İlkİlk ... 192242282290291292293294302342392 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •