Originally Posted by pilavli Çok güzel yazmışsınız emeğinize sağlık, itibar veremedim o nedenle buraya yazıyorum. Teşekkürler...
Vakıfbank ÖB - 89K TL 29.5% --- Valorlü 30'muş ama valorsüz 29.5 daha iyi getirmiş.
Yapı kredi size özel 29.75 e düşmüş
Garanti kaç veriyor şu sıralar? Bir ara coşmuştu.
Originally Posted by ayhan53 merkezde başlamış MB zarar etmiyor mu bu durumda piyasa fiyatından alıp tanzim satarak? hesabı kim ödüyor bu durumda dememe gerek yok sanırım.
Originally Posted by Batman MB zarar etmiyor mu bu durumda piyasa fiyatından alıp tanzim satarak? hesabı kim ödüyor bu durumda dememe gerek yok sanırım. Canlıya talep çok fazla. Sıfırla - anlamadım bıbıcığım. O anlamadı o zaman ama ben anlamıştım canlının can olduğunu.
Originally Posted by Mombasa kampala Yerli özel sermayeli mevduat toplama yetkisi olan 8 banka var doğru değil mi ? Akbank Anadolubank Fibabanka Şekerbank TEB Turkish Bank İş Bankası Yapı Kredi Bu 8 bankanın gazlaması lazım o zaman bugünlerde nisan ayi hesaplama tarihi 28nisan. 21 nisan dan sonra %60 ın uzerine çıkmak icin 30u geçerler yine.
Originally Posted by dell14 aracın plakası nedir 16 ı ,ilgimi çekti Originally Posted by ayhan53 bursa bölgeye aittir araç mb nin bölge müdürlüğü var bursada diye biliyorum İlginç bir.şey okudum araçlar içişleri bakanlığının dşyordunyazıda.
bir halt olacağı yok.
Forum Rules
Yer İmleri