Sayfa 628/748 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon
Arama sonucu : 5977 madde; 5,017 - 5,024 arası.

Konu: MNDRS - Menderes Tekstil

1. Adamlar iyi alıştı her hafta 3 gün yatay iki gün tombul parmak

Yalama olacak haberleri yok ����

Silkeleme yapmışta olabilir fakat yarında seansı kırmızı kapatırsa düzeltme devam ediyordur ben bitirdiğini düşünmüştüm. sonuç olarak seansı kötü kapatmıştır neyse yarın seans kapanışında belli eder durumunu.Menderes betası düşük bir hisse ralli beklentim yarın seansı kırmızı kapatsa dahi değişmez.

Alıntı Originally Posted by playmaker Yazıyı Oku
    Özellikle İnfo - Oyak - Bank of bir alıcı bir satıcı olarak başı çekiyorlar.
    İş - Osmanlı ve Tacirler neresinde tam bilemiyorum.

Mesela Bank of gibi bir kurum o gün 10.20 ortalama alıcı oluyor, ertesi günün sabahına 9.50 lerden geri satıyor.
    Keza info ve oyak bariz şekilde benzer hareketleri yapıyorlar.
    Bu kurumlardan işlem yapanların organize olarak işbirliği içerisinde hareket ettiklerini düşündürüyor.

7 Milyon civarında malı bir alıp bir satarak fiyat üzerinde baskı oluşturuluyor.
    Bu kurumlardan Alanların da satanların da aynı kişiler olduğunu düşündürüyor.
    Yoksa akşam iştahla aldığı malı sabahına 50 kuruş altına iştahla satmasının başka türlü bir izahı akla gelmiyor.

Evet dün bir kez daha,
    Yine aynı senaryo, info baş oyuncu.
    Önce 420 bin alım yaptı sonra eksiye düştü.

Tahtayı öyle hale getirdiler ki, millet usandı artık.

Amaç?

4.  Alıntı Originally Posted by kreon Yazıyı Oku
    Özellikle jeotermal sera üretimi çok karlı hale gelmeye başladı yapılan yatırımın geri dönüş süresi kısalmaya başladı.Bunu görem alarko holding afyon ve konyadan jeotermal sera domates üretimi için yerler almaya başladı.Menderesin hali hazırda iştiraki olan symrna seracılık bu işi yapıyor.Sanırım ek sera yapımı ve antalyadan sera kiralamaları oldu.sırf burdan bile hızı büyüme hikayesi var aslında symrnayı halka açsa elde ettiği parayla jeotermal domates seracılığında hızlı bişr atılım yapar.
    keza yenilenebilir alanda bile yeni yatırım,borç yükünü hafifletmek için arz düşünülebilir. 269 mv rüzgar ve güneş kapasitesine sahip gwind 9-10 miyara işlem görür 1 milyara yakın favök yaratıyor.Mnderesin sırf yenilenebilir tarasfı 4 milyar eder (110 mv lık kapasiteyle),
    yanı hali hazırda gıda ve yenilenebilir potansiyeli bile hisse başı 30 tl den aşşağı değil..Patronun burdan mal satması pek akıllıca görünmüyor(eğer gerçekten satmışsa)
    kreon;
    2022 12 Bilançosuna göre 3 milyar firma değeri, finansman gideri öncesi karı 1,5 milyar, hasılat 4 milyar.
    Bu hissenin fiyatı 20 lerin üzerinde olmalı ama ben bir şeyleri gözden kaçırıyorum sanırım.
    Sahiplerinde mi sorun var?

5.  Alıntı Originally Posted by MAD MAX 2 Yazıyı Oku
    kreon;
    2022 12 Bilançosuna göre 3 milyar firma değeri, finansman gideri öncesi karı 1,5 milyar, hasılat 4 milyar.
    Bu hissenin fiyatı 20 lerin üzerinde olmalı ama ben bir şeyleri gözden kaçırıyorum sanırım.
    Sahiplerinde mi sorun var?
    Borçları kafa karıştırtıyor,bi de tekstil de gelen faaliyet karının geleceği şüpheli bakılıyor sanırım..
    Yoksa gıda+ enerji işi tek başına 20 etmesine yeterli..istese borçları sıforlayarak daha çok yatırım yapabilir ama
    böyle bir şirketi beceriksizce yönetiyorlar..

6. dökmelik keriz arıyorlar olan bu
    YATIRIM, sonu yanlış giden SPEKÜLASYONDUR. EĞER, zamanında spekülasyondan çıkmazsanız MECBUREN yatırımcı olursunuz.

7. kademelere 100 er bin lot alım giriyorlar
    amaç destek atmak mı yoksa verin malı demek mi

8. Dikkat

Tombul parmak saati yaklaşıyor

Kollayın kendinizi

Sayfa 628/748 İlkİlk ... 128528578618626627628629630638678728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz