Bugün pırasa tarafında havacılık sektörü hareketli olabiir
teyyare biletlerine %50 zam geldi, gelecek deniyor![]()
birinin sahibi ayakta gömülmeyi hakeden feslinin kendisi yada akrabası diye biliyorum.
bir tane fazla yerelri yıkılan vardı. o sanırım encümenindi
üsküdar belediyesinde akp l encümenlerin ve akrabalarının üsküdar belediyesi marifetiyle işlettikleri tüm cafe büfe lokantaları incelesinler çoğu kaçak belkş diğer belediyelerdede aynı şey var
bir halt olacağı yok.
Bayrak formasyonunun çalıştığını nasıl anlarız?
Pozisyona girme sinyali, bayrak oluşumunun üst noktası kırıldığı anda gelir.
Bu düzeyde hacimlerde gözle görünür oranda artış meydana gelir.
Eğer hacimde beklenen artış olmaz ise, oluşum muhtemelen geçerliliğini yitirecektir. Hedef fiyat seviyesi genel olarak, bayrak direğinin başlangıç noktası ile bayrağın oluştuğu kısım arasındaki fakın, bayrak oluşumu tamamlanıp yukarı harekete başlandığı noktaya eklenmesiyle bulunmaktadır.
pit cafeler benim evin altında sahilde buralarda çok el değiştirdi bir zaman gayrimeşru ekibin elinde idi sonra siyasi yakınlığı olan kişilerin bağlantıları el değiştirdi.
olay şu aslında eskiden deynekçi tabir edilen otopark mafyası vardı , şimdi resmileştirdiler adı ıspark olduyani ıbb el değiştirirken yerel belediyelere aktarılan çok yerler oldu.ibb seçim iptalinin ana nedenlerinden bir taneside buydu.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Bugun hacimi yakalarsak benim graftaki 2. çinko bölgesini geçip 5200 lerde kapanış beklentim mevcut.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri