Sayfa 576/1009 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,601 - 4,608 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bir rivayete göre gaffar okkan gibi bir vatansever in suikastle öldürülmesi ile bazı bağlantılar kesinmiş.Bu gaffar okkan işine ne diyorsunuz.Vatan hainimiydi ortadan kaldırılması iyi mi oldu.Sizin düşünceniz ne yönde.Gaffar okkan ı öldürenler vatan hainimidir.
    Gaffar Okkan ni Hizbullah oldurdu. Yani oldurenler vatan hainidir.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    hayır sarı torbayı biliyor hüdapar ı bilmiyor,gaffar okanı bilmiyor,gonca kurişi bilmiyor,domuz bağını bilmiyor ,asit kuyularını bilmiyor.Yani değişik bir tipleme.Hüdaparı tanımam bilmem ama hüdapar ortak olursa mesele yok , hdp dışardan desteklerse aman cıss .
    Ellerinde Türk Bayrağının olduğu bir tane HDP mitingini atsana? Kimin kucağına oturduğunuzu bilin...Zamanı gelice zıplatırlar...

3.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Gaffar Okkan ni Hizbullah oldurdu. Yani oldurenler vatan hainidir.
    Hain saldırıda, Okkan ile birlikte, polis memurları Sabri Kün, Mehmet Kamalı, Mehmet Sepetçi, Selahattin Baysoy ve Atilla Durmuş da şehit oldu. Bu cinâyet hâlâ çözülememiş olmakla birlikte, Hizbullah tarafından işlendiği iddia edilmektedir.

Altından PKK'nın çıkması daha olası...

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Dr lara, bi laf ettim, 6 gündür günyüzü görmedim, nasıl beddua etilerse artık )
    Gaffar okkan olayı net olarak hizbullah dır. Kafasına silah dayanıp bir eksik bir fazla hiç farketmez denilen polis var olayda, hiç bir pkklı polisi öldürmeden bırakmaz. Hizbullah açık ve net mesaj vermiştir. Ali Gaffar Okkanı şehit ederek.
    Hizbullahı aklamak için hiç bir hdp mitinginde bayrak yoktu demekde ne bileyim 9 yaş göstergesidir. Tartışılmaz bile.
    Another day in paradise

Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    Ellerinde Türk Bayrağının olduğu bir tane HDP mitingini atsana? Kimin kucağına oturduğunuzu bilin...Zamanı gelice zıplatırlar...
    Sarı torbalar zıplatmalar kucağa oturmalar falan anladım ben sizi sn sağsalim alalhın selameti başınıza olsun.Hem cahilsiniz hem seviye çok düşük

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Dr lara, bi laf ettim, 6 gündür günyüzü görmedim, nasıl beddua etilerse artık )
    Gaffar okkan olayı net olarak hizbullah dır. Kafasına silah dayanıp bir eksik bir fazla hiç farketmez denilen polis var olayda, hiç bir pkklı polisi öldürmeden bırakmaz. Hizbullah açık ve net mesaj vermiştir. Ali Gaffar Okkanı şehit ederek.
    Hizbullahı aklamak için hiç bir hdp mitinginde bayrak yoktu demekde ne bileyim 9 yaş göstergesidir. Tartışılmaz bile.
    Beddua falan yok asla olmaz sn decamercıon geçmiş olsun,umarım sıkıntı yoktur.acil şifalar dilerim.Siz zaten özür dileme büyüklüğünü de göstermiştiniz.

Diğer konuda tamamen hemfikirim.İlgili şahısla ilgili olaraksa fikir teattti olayımız benim cenahımdan bitmiştir.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Beddua falan yok asla olmaz sn decamercıon geçmiş olsun,umarım sıkıntı yoktur.acil şifalar dilerim.Siz zaten özür dileme büyüklüğünü de göstermiştiniz.
    İşin latifesiydi. Boğaz ağrısı mahfetyi, nefes alamadım. Yutkunamadım su içemedim, ilaçlar boğazıma takıldı ger i çıkardım. Çok kötü üşütmüşüm.
    Bugün daha iyiyim.
    Another day in paradise

Sayfa 576/1009 İlkİlk ... 76476526566574575576577578586626676 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •