-
Merak etmeyin Warren buffet gibi devlerin firmaları da girerse o 3 dolara 6 ayda gideriz Bill gates sizce Ereğli almadı vakfına para lazımdı bu parayı nerden bulacak adam tabi ki bist 30 dan bulur , Akbank almaz mı adam bal gibi de alır , özetle içiniz rahat olsun !
Türk bankalarına yabancı talipler artacak, talipler arasında devler olacak , cidden kapı aşındıracaklar bize SATIN BU BANKAYI diyecekler 3 aya seçim sonrasına görüntü uçarlar , sonra da anormal bir BANKALARA HÜCUM DÖNEMİ OLUR .
Dolar rallisini bankalarda efsane şekillerde bekliyorum başka lafım yoktur .Yurtdışı analistler azdılar anketlerde 7-8 puan KK önde bu etkili olacaktır ve bankalara seçim öncesi de dolar yağabilir ! öyle dandik fonlar değil bunlar , dolarımız 24-25 tl den bozduracağım kafasında adamlar değil bunlar dev doymuş fonlar , beklemeden malı toplarlar , hemen alırlar 20-30 tl arası ralli çok coşkulu ve eğlenceli olacak Akbank severlere iyi seyirler dileriz o dönemde Ytd .
1,45 dolar aşılsın sonrasında 1.33 dönebilir ve 2-2,50-3,00-3,50 dolar aylar içinde Akbank sıralı hedeflere gider Akbankın eski zirve bölgesine yolculuğu , 15 ay mı sürer daha mı kısa vade olur veya 25 ay mı kimse bilemez ben dünya devlerinin alım yapmalarını bekliyorum neticede 12 aya çok yukarlarda kendimizi bulursak şaşırmayacağım .
İyi akşamlar başka lafa gerek yok 300.000 lot taşıdığımı yazdım bankalarda tümünü Akbank iş bankası yapı kredi kaydırıp bekleyebilirim de 600.000 lot daha alsam iş ciddileşmeye başlayacak nasip ilerde neler olur bilemem .
İyi akşamlar dilerim .
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri