Sabah shortla akşam kapat.
Akşam longla sabah kapat.
Başka bir şeye gerek yok yedire yedire mal çakıyor adamlar başka bir şey olduğu yok bayrammış seyranmış T+2 ymiş kredili malmış fasa fiso başka bir şey olduğu yok sn.Sindoma %100 haklı tespitinde.
Sabah shortla akşam kapat.
Akşam longla sabah kapat.
Başka bir şeye gerek yok yedire yedire mal çakıyor adamlar başka bir şey olduğu yok bayrammış seyranmış T+2 ymiş kredili malmış fasa fiso başka bir şey olduğu yok sn.Sindoma %100 haklı tespitinde.
dik gelir.şimdi anlamışındır.
bana kelime oyunları yapma , yoksa senin okuma özürlü olduğunu düşünücem.
cumadan beri yazıyoruz aşağı kesişme olduğunu kısa vade ben senin gibi yapamıyorum ralli bekliyorum deyip şort kapattık diyemiyorum veya ekgyo 36 lira olması gerekiyor diye söyleyemiyorum anladın mı şimdi![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Şu dakikalarda viop30 tarafı tekrar zayıfladı
Burada art niyetli kendini zeki sanıp laf cambazlığı yapana senelerdir lafımız oldu , bu yüzden iyi niyetliysen başımın üzerinde yeri var kim olursa senelerdir elimizden geldiğince buralarda düşüncemizi paylaştık.
çakallığa gerek olmadan muhabbet olsun burada.
bu yazım ortaya yazılmış bir yazı kim çakallığı düşünüyorsa.
kolay gelsin.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Ben alırken çok küçük 5 6 kademe fark vardı.
Tam kademe söyleyince de işi bilen abeyler kızıyorlar yok 0.99995 değilmiş de şöyleymiş filan.
Annamıoz ki abi sığır gibi adamız mal gibi hayvan gibi adamız yeyip içip s...maya anca yetiyor kapasitemiz fazla detaya gerek yok.
Aldım mı aldım karda mıyım kardayım oyna devam :D
Yer İmleri