Sayfa 182/1003 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    Dolar kaç olur bilemem 40 veya 50 ihtimal dahilinde. ama zirvede son sahiplerine verip yıllarca hamallığını yaptıracaklardır.

İşlerin raya girecegi anlaşıldığı an %28 olan yabancı sahipliğindeki borsa belki 70 küsürlere gelecek. Bizim besler yatırım fonları falan derken banka kasalarındaki yastık altındaki ziynetler de düşecek. Bist100 8 cent ilk durağımız olur.
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://twitter.com/kursadbucak/stat...R0JOG5hcg&s=19
    Muhalefet gelirse dolar 15 lirada yıllarca yatay kalacakmış bunlar böyle yazmaya devam ederse altını doları olanlar konut yatırımı olanlar oy verecekse de vermeyecek muhalefete
    SM-N970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Reis kiraların büyükşehir de çok arttığını yasal düzenleme ile önüne geçeceklerini söyledi.%25 çok gelmiş.Sosyal patlamayı önlemek, bir düzen içinde tutmak için insanların birikimlerini ellerine alarak yönetme düzeni olmuş.O yüzdende ilerleyen dönemlerde birçok kişi evini satıp döviz ve altına geçer.Her bankayada güvenmemek gerekir.El konulacak banka kokusu geliyor burnuma

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yatırım tavsiyesi değildir itibar etmeyiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Hsbc -akbanka sor 30 rahat alırsın.
    Geçtiğimiz cuma 6 aydır iyi oran aldığım Akbank'tan 31 oran aldım ve bağladım. Bu oranlar enflasyon oranına eşitlenmeden piyasa normalleşmez. Demedi demeyin..

Faizleri secim sonradi %55-60 a cikarip reel faiz vereceklerine inaniyorum.baska caresi yok.
    Son düzenleme : blue70; 19-04-2023 saat: 08:08.

5.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://twitter.com/kursadbucak/stat...R0JOG5hcg&s=19
    Muhalefet gelirse dolar 15 lirada yıllarca yatay kalacakmış bunlar böyle yazmaya devam ederse altını doları olanlar konut yatırımı olanlar oy verecekse de vermeyecek muhalefete
    Okudum ve gülümsedim. Bu aralar duygular mantığın önüne geçmiş.
    İnsanlara inatla yapısal problem yok. Şöför değişirse araç gitmeye devam eder diyorlar. Oysa ki çözülmesi gereken çok sorun var. Mesela 100 bin öğretmen atayacaksınız. Şu anda öğretmenlik okuyanları ne yapacaksınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tl mevduatin tekrar ozendirilmesi lazim.reel faiz vererek olur.

7.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Okudum ve gülümsedim. Bu aralar duygular mantığın önüne geçmiş.
    İnsanlara inatla yapısal problem yok. Şöför değişirse araç gitmeye devam eder diyorlar. Oysa ki çözülmesi gereken çok sorun var. Mesela 100 bin öğretmen atayacaksınız. Şu anda öğretmenlik okuyanları ne yapacaksınız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    muhalif ekonomistleri dikkatle izliyorum sıcak paranın zararlı olduğunu savunanlar kurun baskı altında tutulduğunu söyleyenler gerçek enflasyonun enag olduğunu vurgulayanlar şimdi muhalefet gelirse dışardan para yağacağını kurun aslında tuik enflasyonunu baz alarak fazla değerli olmadığını muhalefet kazanırsa doların düşeceğini faizleri çok fazla artırmadan her şeyin süt liman olup insanların döviz bozacağını ifade ediyorlar işin içinde menfaat oldu mu bir anda değişiyor insanlar

8. faizde hızlı artış mümkün değil, sistem tamamen çöker. bireylerden önce özellikle işin reel sektör ve bankalar tarafı var.. politika değişimini gösteren bir artış bile beklentileri olumlu yönde değiştirecektir, süreç iyi yönetilirse 50-60 lara gerek kalmadan tamamen beklentileri değiştirerek enflasyon ve döviz düşebilir.

Sayfa 182/1003 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •