Sayfa 612/1009 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Vatandas dolar almak icin doviz burolari onunde siraya girmis diyor biri, Youtube da resimleri yayinladilar.

Eger gercekten vatandas siradaysa, bayramdan once 25 TL. Secimden sonra 40.TL.
    niye maaş ödemesi mi yapacaklarmış
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2. Zamanında bankadan gram altın aldık, nasıl olsa o da altın, bu da altın, aynı fiyat dedik. Şimdi banka ile serbest piyasa arasındaki fark %10 a çıktı, külli zarar. Hadi dolar olsa bankadan çekip piyasada bozdurabiliyorsun, altında o da yok.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

3. Stratejiyi ben dahil bir çok kişi 1 sene önceden her şeyi fizikiye geçerek kurdu seçim öncesi.
    Bir çok kez Lübnan paylaşımları yapıldı bu forumda.
    Bir gün sanal dolar ve altın hatta gümüşte de helalleşme ihtimali olabilir diye.

4.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Zamanında bankadan gram altın aldık, nasıl olsa o da altın, bu da altın, aynı fiyat dedik. Şimdi banka ile serbest piyasa arasındaki fark %10 a çıktı, külli zarar. Hadi dolar olsa bankadan çekip piyasada bozdurabiliyorsun, altında o da yok.
    Teslimat ücretini ödeyerek fiziki olarak teslim alamıyor muyuz?
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Zamanında bankadan gram altın aldık, nasıl olsa o da altın, bu da altın, aynı fiyat dedik. Şimdi banka ile serbest piyasa arasındaki fark %10 a çıktı, külli zarar. Hadi dolar olsa bankadan çekip piyasada bozdurabiliyorsun, altında o da yok.
    Tek adam rejiminin sonu gelinceye kadar bekleyeceksin başka kurtuluşun yok....

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    https://www.youtube.com/watch?v=D4yfn5oK0bA

Ben bu tür video yayınlarını X2 hızda (playback speed) dinliyorum, daha akıcı oluyor, çok hızlı gelirse X1,75 de denenebilir...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Son günlerde yaptığı açıklamalar ile ilgi çeken Muhammed Yakup ile söyleşi yapan gazeteci Serdar Akinan bu sabah 05.00’da evinde gözaltına alınmış. Ailesi ulaşamıyor. Süleyman Soylu, Serdar Akinan sana zimmetlidir. Başka ne bir şey gelirse sorumlu sensin. Artık Muhammed Yakup’u oturup izleyeceğim.
    @zaferpartisi

Konu anlaşılmıştır umarım....
    Serdar Akinan i izledim dün akşam hepsini değil , biraz izledim bıraktım , Serdar Akinan i Kan uykusu belgeselinden bilirim ben de Ağrı Patnos da askerlik yapmış bir kişi olarak bu konuda netim olayın bizatihi yasayaniyim , dün akşam atıp tutmuşlar , karsimisin falan filan , neyse Pamukoğlu paşa da ordunun en harbi komutanlarından biri buraya kadar sorun yok .
    Sonra bir baktım , Kandile gitmiş Karayılan la da görüşmüş .Bu gazeteci takımına saygı duymam zor .Dün akşam baktım bayağı bitik yüzü yaşlanmış çökmüş karşısındaki adam da pazarcı gibi konuşuyor , bugün gözaltına alınıp sonradan kahraman olma numarası değilse anlatilanlarda da bi numara pek görmedim Müge anlı icin uyarı diye açtım fazla izlemedim ben izlememisken çok mühim bir şey geçmişse fikrim değişir . Yoksa gerçek muhalefet değil gibi . Bence harbi adam ne diyecekse hemen der az sonra az sonra yapmaz . Serdar Akinan neden alınacağını neden alınmayacağını bilecek kadar tecribelidir.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bayramdan sonra 21 üstü seçim öncesi 34 dersek çok mu atmış oluruz acaba........
    Bence birincisi mümkün ama ikincisi (34) değil...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 612/1009 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •