Sayfa 635/718 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 5,073 - 5,080 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1. Bu adamlar ihaas i bu fiyatlardan satmak isterler ki. Bedelsiz için para neden hazırlamak isterler ki?
     Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
    Anladım duygu ve düşüncelerini..Teşekkür ederim.. Ancak bana daha ziyade İhaas'ın bedelsiz bölünmesine para hazırlıyorlar gibi geldi geçenlerde de malumunuz olduğu üzere 1.17 tl'ye çıkarıp 0.81 Krş'lara salmışlardı..Yav Dürüst,ahlaklı,mert,yürekli,kul hakkı yemeyen iş insanlarına kurban olayım bu şaşkın gibi görünen işi gücü çalma hastalığı olan nonoşikodan Allah bizi kurtarsın kaypak müslüman dostun olacağına dürüst,mert,düzgün karakterli başka semavi dinlere mensup düşmanın olsun korkma senin ne aşına,ne namusuna,nede canına dokunur seni sırtından vurur sırf bu yüzden Allah müslüman Ülkelere musibetler yağdırıyor niye çünkü inançlarında masumiyet, içtenlik ve samimiyet yoktur...
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ne senetler gördük 1liralarda birkaç yıl patinaj çekip dururdu.
    Akabinde 20, 30 kat artıp bir kaç kademe düzeltme yapılıp tekrar bir kaç kat yukarı...
    Neredeyse 3. Kuşak da bu zulme şahit ama bir adım atılmadı.
    Zulmü görmezden gelenler, bana dokunmayan yılan bin yaşasın deyip zalimleri destekleyenler bu 3 kuşağın ahı sizleride kurutsun bu lânet üzerinize olsun.

Bağladığım parayla 3 daire alabiliyordum simdi 25 lira olursa anca enflasyonu yakalamış oluyorum, kazanmak şöyle dursun.
    10.000 rakamına göre de 8000 lot vererek her ay kiramı ödemek zorundayım.
    Daha ne olsun.
    Yaşattıklarınızı yaşayın.

4. Grup girmiş gibi diyordum da hikaye... İblisler sağ ve sol taraf..

5.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bu adamlar ihaas i bu fiyatlardan satmak isterler ki. Bedelsiz için para neden hazırlamak isterler ki?

Elbetteki bizi düşündükleri için değil hinliklerini,cinliklerini,vicdansızlıklarını pek tabii ki kendi menfaatleri ve çıkarları için yapıyorlar.. Mesela içeriden aldıkları bilgiler ,uyarılar doğrultusunda dolar ve euro'nun 5-7 tl arası fiyatlarda olduğu,seyrettiği zamanlarda hatta daha önceki düşük fiyatlardan bile döviz almaya, stoklamaya,istif etmeye başladıklarını bunun içinde lazım olan gerekli yüklü miktarlarda milyar Liraları nerelerden sağladıklarını hepimiz biliyoruz...Önce borsada işlem gören ihlas holding ve diğer dört iştirak şirketlerinde bedelli sermaye artırımı yaparak (tahminen 5-6 milyar tl) milyarlarca parayı önce şirketlerin kasalarına sonra dolaylı yollardan ceplerine indirdiler ve vakit geçirmeden döviz'e yatırdılar sonrada 18-20 tl civarında satıp kur korumalı faize yatırdılar..Daha sonra İhaas'ı halka arz ettiler şimdi bu arz'ın meyvelerini toplamak ve sonuca bağlamak için her türlü alavere,dalavere,hile,şaibe ,entrika,senaryoyu devreye aldılar adım adım uyguluyorlar hiçbir problem, sıkıntı yaşamadan ,korkusuzca öngördükleri amaçlarına ulaşma telaşı, gayretleri ve çabası içindeler ..Maşallah,bist,spk ve baş dolandırıcı harami avaneleriyle birlikte şarkılı,türkülü adeta imece usulü mübarekler...ytd..

her ne olursa olsun, bu enflasyonist ortamda ve aşağıda ki iştiraklerle bu piyasa değerinde olamaz!!!!!!!!

İHLAS HABER AJANSI A.Ş. (İHA) 31500000 75 %
    TGRT HABER TV A.Ş. 35315400 99,48 %
    TGRT DİJİTAL TV HİZMETLERİ A.Ş. 8468950 99,63 %
    DİJİTAL VARLIKLAR GÖRSEL MEDYA VE İNTERNET HİZMETLERİ LTD.ŞTİ. 13141750 97,74 %
    İHLAS NET A.Ş 200000 3,06 %
    İHLAS GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 18.000.000 45 %
    HLAS GAZETECİLİK A.Ş. 87.539.338,50 48,63 %

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Grup girmiş gibi diyordum da hikaye... İblisler sağ ve sol taraf..

Ah be güzel kardeşim,yanılmadınız tahmininiz doğru evet o İhyay Ceo grubu her zaman varlar ama onlar video çekiyorlar hisseye yansımasa da iyi kazanıyorlar .. Yani anlayacağınız grup girmiş ama Ceo'a...

8. Satsan geri gelmeyecek, tavanlayacak gibi yapıp yine geri getirdi ama öyle çakma gibi durmuyor. Endeks te hosafti gerçi o da önemli değil ya bu iblise.. gidecek gibi görünüyor hâlâ.. temennimdir. Etini kopartamadim daha bekliyorum.

Sayfa 635/718 İlkİlk ... 135535585625633634635636637645685 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •