Bu adamlar ihaas i bu fiyatlardan satmak isterler ki. Bedelsiz için para neden hazýrlamak isterler ki?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlar ihaas i bu fiyatlardan satmak isterler ki. Bedelsiz için para neden hazýrlamak isterler ki?Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne senetler gördük 1liralarda birkaç yýl patinaj çekip dururdu.
Akabinde 20, 30 kat artýp bir kaç kademe düzeltme yapýlýp tekrar bir kaç kat yukarý...
Neredeyse 3. Kuþak da bu zulme þahit ama bir adým atýlmadý.
Zulmü görmezden gelenler, bana dokunmayan yýlan bin yaþasýn deyip zalimleri destekleyenler bu 3 kuþaðýn ahý sizleride kurutsun bu lânet üzerinize olsun.
Baðladýðým parayla 3 daire alabiliyordum simdi 25 lira olursa anca enflasyonu yakalamýþ oluyorum, kazanmak þöyle dursun.
10.000 rakamýna göre de 8000 lot vererek her ay kiramý ödemek zorundayým.
Daha ne olsun.
Yaþattýklarýnýzý yaþayýn.
Grup girmiþ gibi diyordum da hikaye... Ýblisler sað ve sol taraf..
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elbetteki bizi düþündükleri için deðil hinliklerini,cinliklerini,vicdansýzlýklarýný pek tabii ki kendi menfaatleri ve çýkarlarý için yapýyorlar.. Mesela içeriden aldýklarý bilgiler ,uyarýlar doðrultusunda dolar ve euro'nun 5-7 tl arasý fiyatlarda olduðu,seyrettiði zamanlarda hatta daha önceki düþük fiyatlardan bile döviz almaya, stoklamaya,istif etmeye baþladýklarýný bunun içinde lazým olan gerekli yüklü miktarlarda milyar Liralarý nerelerden saðladýklarýný hepimiz biliyoruz...Önce borsada iþlem gören ihlas holding ve diðer dört iþtirak þirketlerinde bedelli sermaye artýrýmý yaparak (tahminen 5-6 milyar tl) milyarlarca parayý önce þirketlerin kasalarýna sonra dolaylý yollardan ceplerine indirdiler ve vakit geçirmeden döviz'e yatýrdýlar sonrada 18-20 tl civarýnda satýp kur korumalý faize yatýrdýlar..Daha sonra Ýhaas'ý halka arz ettiler þimdi bu arz'ýn meyvelerini toplamak ve sonuca baðlamak için her türlü alavere,dalavere,hile,þaibe ,entrika,senaryoyu devreye aldýlar adým adým uyguluyorlar hiçbir problem, sýkýntý yaþamadan ,korkusuzca öngördükleri amaçlarýna ulaþma telaþý, gayretleri ve çabasý içindeler ..Maþallah,bist,spk ve baþ dolandýrýcý harami avaneleriyle birlikte þarkýlý,türkülü adeta imece usulü mübarekler...ytd..
her ne olursa olsun, bu enflasyonist ortamda ve aþaðýda ki iþtiraklerle bu piyasa deðerinde olamaz!!!!!!!!
ÝHLAS HABER AJANSI A.Þ. (ÝHA) 31500000 75 %
TGRT HABER TV A.Þ. 35315400 99,48 %
TGRT DÝJÝTAL TV HÝZMETLERÝ A.Þ. 8468950 99,63 %
DÝJÝTAL VARLIKLAR GÖRSEL MEDYA VE ÝNTERNET HÝZMETLERÝ LTD.ÞTÝ. 13141750 97,74 %
ÝHLAS NET A.Þ 200000 3,06 %
ÝHLAS GÝRÝÞÝM SERMAYESÝ YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. 18.000.000 45 %
HLAS GAZETECÝLÝK A.Þ. 87.539.338,50 48,63 %
Satsan geri gelmeyecek, tavanlayacak gibi yapýp yine geri getirdi ama öyle çakma gibi durmuyor. Endeks te hosafti gerçi o da önemli deðil ya bu iblise.. gidecek gibi görünüyor hâlâ.. temennimdir. Etini kopartamadim daha bekliyorum.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri