Açığa satış ve kredili işlem yasağı nasıl bir etki yapacak? Önceki günkü devasa hacimle tavandan itibaren çakanlar bu çakallar...
Burada yer alan bilgi,paylaşım ve yorumlar kişisel düşüncemdir.Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bardağın dolu tarafından bakmaya son kez, kendi adıma diyeceğim şu ki
özellikle kredili işlem yasağı beni umutlandırdı.
Olası bir operasyon ihtimaline mayıs 27 kadar hareket olmazsa yazacağım her olumlu yorum için beni pazarlamacı, spek adamı şeklinde yaftalayabilirsiniz.
Bu durumda bende şirket lehine yorumda bulunanları bu şekilde yaftalamam gayet makûl olacaktır.
Artık bu işin tutar yanı yıllardır kalmadı.
Şirket mali defterine bir poz daha ilave ederek faliyetleri arasında itina ile dolandırıp ocak söndürülür, İlave edilmelidir.
Bardağın dolu tarafından bakmaya son kez, kendi adıma diyeceğim şu ki
özellikle kredili işlem yasağı beni umutlandırdı.
Olası bir operasyon ihtimaline mayıs 27 kadar hareket olmazsa yazacağım her olumlu yorum için beni pazarlamacı, spek adamı şeklinde yaftalayabilirsiniz.
Bu durumda bende şirket lehine yorumda bulunanları bu şekilde yaftalamam gayet makûl olacaktır.
Artık bu işin tutar yanı yıllardır kalmadı.
Şirket mali defterine bir poz daha ilave ederek faliyetleri arasında itina ile dolandırıp ocak söndürülür, İlave edilmelidir.
Not:M.s.var ,ben genel olarak serzenişte bulundum ama mağdur olduğum hisse alıp sattığım için değil şirket sahibi iblisin ekmeğine yağ sürdüğünüz için ..
Son düzenleme : levoysalı horofira; 27-04-2023 saat: 12:09.
Allah korkusu olmayan vicdansız din taciri zalimler utansın.
Amacı mal toplamak isteyen tahtacısı hem konjonktürel, hemde bir çok sayabileceğimiz özel durumlarından dolayı çok uygun zaman, böyle bir ortam kolay kolay ele geçmez.
Gerisi yalan. Kumar oynamaktan başka bir şey değil. Teknikmiş, defter değeriymiş, silkelemeymiş, elbet zamanı gelecekmiş hepsi yalan ve pazarlama taktiği.
Ben kendi adıma umudumu kaybetmek bir yana birilerinin almasına vesile olduysam rabbim affeder inşaallah.
Kurumlar görevini yapmadığı sürece bu ömür boyu devam eder.
Neyse sileyim
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri