https://www.dunya.com/sektorler/emla...-haberi-692385
bunu neye göre hesaplıyorlar acaba.
haberde vermesi lazım.
istanbulda ortalama k,ira 13 bini geçti böle böle hesapladım demesi lazım.
kiralar yüksek ama 13 ortalama bana biraz fazla geldi.
Karakemal pozisyon güncellemesi yap sen sessiz durduğunda ben rahat olamıyorum yok mu sende sonsuz para![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
Saat 16 da mı canlı yayın olucaktı
Hamdım Piştim Yandım
https://twitter.com/e507/status/1651...fknujK7qA&s=19
Mb döviz banknot stoğu.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Bence ilk soru şu olmalı. Yeni kiralanacak evlerden mi bahsediliyor, ki bence böyledir, hesaplaması da kolay...Bakarsın sarı siteye,istanbul daki kiralıklara bakarsın, çıkar hemen rakam. Bulması da hesaplaması da kolay.
Ama bence esas soru, mevut kiralıkların durumu ne? Oradaki ortalama rakam da 10 bin altıdır bence. Gerçi bu görüşü savundum diye, twitter da yeni kiralık ev arayan, ya da ev sahibiyle sorun yaşayan herkes çemkirdi. Uzayda mı yaşıyorsun vsvs.
Aslında fanusta yaşayan özellikle beyaz yakalı kesim. Varsa yoksa kendi yaşadıkları ve çevresi. İstanbulun en kalabalık semtleri esenyurt, bağcılar vs..buradaki kiraların da 10 bin altında olduğuna bahse girerim, ama ispat edemem.
Gerçek rakamı da zaten bulamazsın. Kimse doğru dürüst beyan etmiyor. Benim gibi %5-10 enayi ev sahibi vardır, aldığı kirayı kurşu kuruşuna beyan eden.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri