Sayfa 146/1005 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Viop L

1. Sise, Kardemir, Aselsan, Ereğli, Tüpraş, Petkim

Bu ekibin grafikler acayip bir hale geldi...

Bugün bu borsa nasıl + kapatabilmiş hayret

2.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    bigie pozisyonunun büyüklüğü 37 milyon 800 bin TL, senin dediğin 5.5 milyon gerekli olan minimum teminat- yani aracı kurum ekstra bi teminat uygulamıyorsa.. tabii ki geride en az bunun 3-5 katı daha teminat olduğu belli, öyle rahat ki.. işte bigie böyle büyük bi oyuncu, fiyat yüzde 1 oynasa 400.000 TL fark ediyor, yüzde 5 yakalasa 2- 3 mlyon TL bir araba alır kayın pederine, o akşam hem de..

bu anlattıklarının tamamen üfürme olduğunu reel olarak işlem tecrübesine sahip birisi rahatlıkla anlar, ama inanan da çok oluyo gördüğüm kadarıyla.. şöyle bi temel gerçek var, piyasayı yapanlar her kimse, algoritmaları çalıştıran her kimse onlar, böyle 600-700 kontrat pozsiyonları asla affetmez, dışarıdan biri gelip vadeli tahtasında böyle bi pozisyon açarsa, zaten işi gücü bırakıp onun üstüne oynar, gerekirse bir hafta boyunca sert aşağı gider, parasal olarak yada psikolojik olarak nereye kadar sıkıştırabileceğini muhakkak surette test eder.. başka türlüsü mümkün değildir
    Bilgi için teşekkürler.Bu arkadaş en az 10 hisse de de spottan mal aldığını iddia ediyor.Herhalde PALA denen şahıs bizzat bu arkadaş.
    25 kademe viop pozisyonu nu ilk kez duydum .Son durum nedir..Karla mı kapadı ? Sanırım ceza almış.?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    En temel argumanım ABD piyasalarında kallavi ayı saldırısıdır.Bunu Aralıktan beri ifade ediyorum.sp500 de 3200 beklerim(zaten son 3 krizde min %33 düşmüş)..KANIMCA MAYIS ortası-sonunda bu iş başlar...

Daha önce BIST100 nispeten direnir sanıyordum...Ama görünen o ki global çöküşte biz de sert düşeriz.Hemen değil..Yazın ortasına kadar beklenen dipler olur gibi..

2008 de biz ekonomik olarak çok sağlam iken bile globale uyduk ve 57.000 den 21.000e indik...Tamam o kadar olmaz ama yine de zirveden %25-30 çakarlar.

O zaman EREĞLİYE 29 demekle iyimser olmuşum...hedef fiyatını 25 e çekiyorum...Temmuz-Agustosta...

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Otokar bilançoya baktım hızlıca, direk bi imam çağırsınlar öğle namazına selaya müteakip defin işlemleri başlasın
    Hocam senin haberin olmadı heralde, sabah namazını müteakip defnettiler bile. Taziye için öğleye doğru gittiğimde kimseyi bulamamıştım.

5. Kontrolmatik endeksi yükseltmiş olabilir.

BIMAS GARAN ASTOR, KCHOL, FROTO da katkıda bulunmuş bence.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Palanın en kolay kaldıracağı tahta şuan garan
    Diğer sanayi tahtalarının grafikisi bozulduğu için o tarafla uğraşmıyor olmalı, zorda kalırsa
    Belki kuşu destekler
    Hamdım Piştim Yandım

7. Piyasa değeri olarak

IPEKE 7,3 milyar
    KOZAA 15,10 milyar
    KOZAL 64,5 milyar

IPEKE'yi alan altttaki şirketleri kontrol edebiliyor. Ya KOZAL aşırı pahalı ya da üsttekiler iskontolu.

Devlete geçti dediler ama KAP'da sermayedar çok değişmemiş gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. FROTO da beklentiler güzeldi, beklenti dahilinde gelmiş. F/K 10 altına iniyor. FROTO'yu 10FK altı bulmak zordur genellikle ama bizim piyasa şu önümüzdeki 1 ayda her şeye gebe.

Sayfa 146/1005 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •