Sayfa 161/295 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 2353 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,615
     Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Quar granit gibi onun yolundan gidecek sanırım bfren.Önce genel kurul ardından patlatacak
    ben hala bir umut bekliyorumbeni bağlar
    11 Nisanda genel kurul yapmış 18 Nisanda haberi patlatmış
    https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ka...dirim/2880979/
    https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ka...dirim/2886490/
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,615
    garantideki arkadaş elini ayağını!318 lotun var anladık!
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    ben hala bir umut bekliyorumbeni bağlar
    11 Nisanda genel kurul yapmış 18 Nisanda haberi patlatmış
    https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ka...dirim/2880979/
    https://uzmanpara.milliyet.com.tr/ka...dirim/2886490/
    sevgili dostum zaten açıkça yetkiy,i yönetime verecegim diye önceden bas bas bagırdı patron yani süprize hazır olun dedi daha ne desin egeenin piskopatı gibi kıvırtmıyor net olarak ky yi uyarıyor önceki sermaye artışı da gk sonrası gelmişti önce 1-e 50 2 sene sonra 2 daha demişti aynı durum var çünkü o günlerde de içindeydim biliyorum ki bu sene süpriz gelecek nokta der sermaye artışı gelene kadar eyvallah dükkanı kapattım düşerse alacagım şimdilik kontr alfasda biraz vur kaç peşindeyim.
    bu arada %10 daha gevşese ne olur zaten 6200 lerden %55 gevşemiş artık heybeyi boşaltma degil doldurma zamanı diye düşünüyorum.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,615
     Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili dostum zaten açıkça yetkiy,i yönetime verecegim diye önceden bas bas bagırdı patron yani süprize hazır olun dedi daha ne desin egeenin piskopatı gibi kıvırtmıyor net olarak ky yi uyarıyor önceki sermaye artışı da gk sonrası gelmişti önce 1-e 50 2 sene sonra 2 daha demişti aynı durum var çünkü o günlerde de içindeydim biliyorum ki bu sene süpriz gelecek nokta der sermaye artışı gelene kadar eyvallah dükkanı kapattım düşerse alacagım şimdilik kontr alfasda biraz vur kaç peşindeyim.
    bu arada %10 daha gevşese ne olur zaten 6200 lerden %55 gevşemiş artık heybeyi boşaltma degil doldurma zamanı diye düşünüyorum.
    ford elektrikli reklamı ekranlarda dönmeye başladı bunun freni de bfren!Ayrıca vw ile yapılan anlaşma gereği seri üretim de bu yılın ikinci çeyreğinde başladı ama asılönemli olan 2 Mayıs!Neden derseniz bilanço gelecek

5. temettüden önce verilmez bence, tabiki yine de patron bilir

6. 2027 yılının sonuna kadar zamanı var bu yıl yapacak seneye yapacak diye bir kural varmı ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,615
     Alıntı Originally Posted by Yorgun savaşçı Yazıyı Oku
    2027 yılının sonuna kadar zamanı var bu yıl yapacak seneye yapacak diye bir kural varmı ?
    2027 yılında 2.500.000in bir değeri kalacak mı?Yatırım teşviğini alırken belliydi kayıtlı sermayeyi artıracağı!Bir de yatırımlarını bitiren şirketler örnek brisa kısa sürede sermaye artırımı yapmıştır.son zamanlardaki kayıtlı sermaye artırımı kararı alan şirketleri incelemenizi tavsiye ederim örnek Quar granit sasa kozal

8. O haber gelecek. İnşaallah bu hafta gelir

Sayfa 161/295 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •