Originally Posted by bahriyeli Kurt yine karakediye bürünmüş uğursuzluk getirecek Bakın bakın ne diycem, bugün vade sonu kartlar yeniden dağıtılır, haziran vadeye dipten lönk girmek isterlerse belki
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Bakın bakın ne diycem, bugün vade sonu kartlar yeniden dağıtılır, haziran vadeye dipten lönk girmek isterlerse belki ben karışmam vade sonu bade sonu ..sen şimdi karakedi postuna büründün da iflah etmez puhahhhahha )) bıst akşama 4600 kapatırsa şanslıyız
Originally Posted by bahriyeli ben karışmam vade sonu bade sonu ..sen şimdi karakedi postuna büründün da iflah etmez puhahhhahha )) bıst akşama 4600 kapatırsa şanslıyız Ben haziran vadeye 5650 den bi dene ceton atıcam oraya gelirse
Originally Posted by *Bozkurt Ben haziran vadeye 5650 den bi dene ceton atıcam oraya gelirse Sen beni okumuyon heralde Haziran vadeye 1 dene lönk cetonumu salladım Ayasofya abi, artık kısmet
Originally Posted by *Bozkurt Sen beni okumuyon heralde Haziran vadeye 1 dene lönk cetonumu salladım Ayasofya abi, artık kısmet Sırf 23 x 31 dene gazoz kapağ mapıs kalsın diye bile bile attın di mi
Yazdıklarımı üzerine alınma Hiç biri sana değil.
pztsi tatil bu arada
Originally Posted by *Bozkurt Ben haziran vadeye 5650 den bi dene ceton atıcam oraya gelirse 5668 den kapattım ben Ayasofya abi pide parası çıkmıyor lönkle, trend aşağı olunca zor iş lönkcülük
Originally Posted by *Bozkurt 5668 den kapattım ben Ayasofya abi pide parası çıkmıyor lönkle, trend aşağı olunca zor iş lönkcülük Ağlamayın la size kim dedi 31 dene lönk açın deye Dayucuğum ben tekrardan masadayım, 5645 den 1 dene lönk cetonu tekrar yapıştırdım
Forum Rules
Yer İmleri