Sayfa 697/1009 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 5,569 - 5,576 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Sn Achiles, kaliteli yazılar yazıyorsunuz, severek takip ediyorum. Ereğli ile ilgili analizlerinizi forumdaki ereğli hisse forumuna da yazarsanız daha çok ve ilgili insana ulaşır. Bende de ereğli var, tahmininiz çok iç karartıcı ben o kadar düşeceğini sanmıyorum.
    eregli artık sanırım yerli ve milli oldu bende tuttuydum da bıçak mıymış o

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İlahi Sn Batman

Biz bakmıyoruz ya oralara artık.
    [emoji23]
    yaw bende bakmadım ama haberde dinledim vahap abi depremin etkileri geçti iyi görünümden bahsetmiş metinde artçılar falan azaldı falan onu kast ediyor sanırım.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yaw bende bakmadım ama haberde dinledim vahap abi depremin etkileri geçti iyi görünümden bahsetmiş metinde artçılar falan azaldı falan onu kast ediyor sanırım.
    Şaka yahu
    Göz ucuyla ben de bakıyorum hep

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Serbest piyasaya odunu göstermişler herhalde.
    Serbest piyasa kurları gevşemeye devam ediyor.
    Altındır O.Altın.

5.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    desidero abi halkın kendi kendini düzdüğü yönetim biçimine ne ad verilir?

afrika da varmış böyle ülkeler bilgin var mıydı?
    Evet bu yönetim biçimini yakinden takip ediyorum . Halkın seçim yoluyla kendi kendini ( İngilizce fucuk yourself ) dumura uğratmasina , Dumuriyet recimi denir .

Bazı Afrika ülkelerinin Tanzanya başta olmak üzere, daha ziyade emekli halkı tarafından çok sevilir bu kişiler , " eskiden incir yaprağı ilen gezerdik , şimdi , dötumuz don gördü , bundan iyi hökümet Şam da Kayısı "

şeklinde konuşmaktadır. Yapılan tıbbi araştırmalarda bu şahısların zihinsel dumura uğradıkları görülmektedir.

6.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    https://youtu.be/dZw5iw19UrE

Barış Soydan döviz yorumu...
    Ayşe Teyze nin hatası.
    Hisse Net ''Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz'' forumunu takip etmemek.

%25 KKM oranı var diyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,731
     Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Evet bu yönetim biçimini yakinden takip ediyorum . Halkın seçim yoluyla kendi kendini ( İngilizce fucuk yourself ) dumura uğratmasina , Dumuriyet recimi denir .

Bazı Afrika ülkelerinin Tanzanya başta olmak üzere, daha ziyade emekli halkı tarafından çok sevilir bu kişiler , " eskiden incir yaprağı ilen gezerdik , şimdi , dötumuz don gördü , bundan iyi hökümet Şam da Kayısı "

şeklinde konuşmaktadır. Yapılan tıbbi araştırmalarda bu şahısların zihinsel dumura uğradıkları görülmektedir.
    En üzücü olanıda bu adamlar ülke yönetiyorlar,bu ülke o kadarmı düstü devamlı düsünüyorum

8. Bu socar mevzusu nedir ?
    Konuya hakim biri var mı ?

Accayip tutarlar..
    Memento mori

Sayfa 697/1009 İlkİlk ... 197597647687695696697698699707747797 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz