Sayfa 37/179 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon
Arama sonucu : 1432 madde; 289 - 296 arası.

Konu: PENGD - Penguen Gıda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sanırsın ki şirket battı ?

öyle bir panik havası var !

2. Kapadım ekrani. Akşamları bakiyorum.
    Seçim sureci bitsin, bilançosu gelsin. Benim aklım,fikrim ,hesabim bana ucuz olduğunu söylüyor bu fiyatlardan.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu piyasa fiyatlar artık saçmasapan bile değil..

4 mayıs genel kurul'dayız inşallah, şu arsa / proje hikayesi ne aşamada öğrenelim.

Alıntı Originally Posted by Alonewolf Yazıyı Oku
    Kapadım ekrani. Akşamları bakiyorum.
    Seçim sureci bitsin, bilançosu gelsin. Benim aklım,fikrim ,hesabim bana ucuz olduğunu söylüyor bu fiyatlardan

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    bu piyasa fiyatlar artık saçmasapan bile değil..

4 mayıs genel kurul'dayız inşallah, şu arsa / proje hikayesi ne aşamada öğrenelim.
    2009 da çoğu hissenin 1 yıllık karları piyasa değerine eşitti. saçmasapan fiyatlama diğe bişi borsada olmaz

5.  Alıntı Originally Posted by marv Yazıyı Oku
    2009 da çoğu hissenin 1 yıllık karları piyasa değerine eşitti. saçmasapan fiyatlama diğe bişi borsada olmaz
    Saçma sapan fiyat söyle oluyor. Kuşbaşı kg fiyati 150 lira iken 1 kg kavurma fiyati 99 lira ise hu saçma sapan fiyattir. Bir kaç ay sonra kavurma değerini bulur. Bu da öyle şu anda, değerini bulacağı zamanı bekliyoruz sadece.

SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    süper anlatmışsınız ! elinize sağlık

biz diyoruz ki kedi burda ise ciğer nerde... konunun kar ile alakası yok... yoksa bazı gyo'lar 7-8 aylık karına işlem görüyor, 1 yıla da gerek yok.. yersen

üzücü olan

maalesef bazı arkadaşlar konuya hakim olmadan yazıyorlar

Alıntı Originally Posted by Alonewolf Yazıyı Oku
    Saçma sapan fiyat söyle oluyor. Kuşbaşı kg fiyati 150 lira iken 1 kg kavurma fiyati 99 lira ise hu saçma sapan fiyattir. Bir kaç ay sonra kavurma değerini bulur. Bu da öyle şu anda, değerini bulacağı zamanı bekliyoruz sadece.

7. 2023/I çeyrek bilanço açıklamadan Genel Kurul yapar ise notlarıma alırım. Patronunun bizatihi tahtayı yaptığı tahtalardan uzak dururdum genelde ancak bu arsa mevzusu gerçekten cezbedici. Bursa gibi bir yerde böyle bir potansiyel yatırım yapmaya değer bence...YTD
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

8.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Bu arada Nilüfer Belediyesinden, bilgi edinme hakkı kapsamında imar planlarındaki son durum hakkında bilgi talebinde bulundum. Cevabı buraya yazacağım arkadaşlar.

https://e-islem.nilufer.bel.tr/BilgiEdinme/BasvuruFormu
    Gelen cevap yukarıda sayın arkadaşlarım. Belediye ertesi gün cevap vermişti, ancak fırsat bulabildim.
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

Sayfa 37/179 İlkİlk ... 2735363738394787137 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •