
Originally Posted by
mercek2
sevgili dostum zaten açıkça yetkiy,i yönetime verecegim diye önceden bas bas bagırdı patron yani süprize hazır olun dedi daha ne desin egeenin piskopatı gibi kıvırtmıyor net olarak ky yi uyarıyor önceki sermaye artışı da gk sonrası gelmişti önce 1-e 50 2 sene sonra 2 daha demişti aynı durum var çünkü o günlerde de içindeydim biliyorum ki bu sene süpriz gelecek nokta der sermaye artışı gelene kadar eyvallah dükkanı kapattım düşerse alacagım şimdilik kontr alfasda biraz vur kaç peşindeyim.
bu arada %10 daha gevşese ne olur zaten 6200 lerden %55 gevşemiş artık heybeyi boşaltma degil doldurma zamanı diye düşünüyorum.
ford elektrikli reklamı ekranlarda dönmeye başladı bunun freni de bfren!Ayrıca vw ile yapılan anlaşma gereği seri üretim de bu yılın ikinci çeyreğinde başladı ama asılönemli olan 2 Mayıs!Neden derseniz bilanço gelecek
"Yâ Kâfi el-Müvessîlimâ halaka mîn ata’i fazlihî!" ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri